Aan de slag bij Technicum als consultant vanaf 19 februari 2023

Technicum is druk bezig op de technische arbeidsmarkt. Consultants van Technicum helpen werkzoekenden aan een baan in de techniek. Of het nu gaat om de installatietechniek, procestechniek, elektrotechniek of telecom, Technicum weet bijna voor iedereen die een specifieke technische achtergrond heeft een passende functie vinden. Daarnaast is Technicum ook actief in het opleiden en ontwikkelen van technisch personeel. Dat is natuurlijk goed nieuws want er is een groot tekort aan ervaren specialisten. Doormiddel van opleidingen kunnen de consultants van Technicum als loopbaanbegeleiders actief worden op de arbeidsmarkt. De consultants van Technicum hebben het echter druk, heel druk. Daarom is Technicum op zoek naar versterking voor consultants. In Leeuwarden, Heerenveen en Zwolle is Technicum op zoek naar nieuwe interne collega’s.

Het gaat hierbij om consultants die zowel contact met bedrijven hebben als met werkzoekenden en opleidingsinstituten. Dat maakt dat consultants veel communiceren en mensen en bedrijven aan elkaar verbinden. Je kunt in deze functie dus een win-win-win situatie creëren. Er zijn maar weinig bedrijven die dergelijke successen mogelijk maken. Technicum kan dit echter wel bewerkstelligen en jij kunt daar onderdeel van uitmaken. Wat heb je daarvoor nodig? Lef, ondernemersmentaliteit, een flexibele werkhouding en een mensgerichte benadering. Een opleiding op mbo niveau 4 of hoger is vereist omdat je ook te maken krijgt met arbeid juridische aspecten die voorvloeien uit de cao. Daarnaast moet je ook op de hoogte worden gebracht van andere wet en regelgeving voor de uitzendbranche. Doormiddel van het halen van het SEU diploma kun je deze kennis krijgen. Daarvoor heb je namelijk een mbo niveau 4 nodig.

Wil je aan de slag als consultant bij Technicum? Of heb je vragen over deze functie en wil je meer weten? Dan kun je klikken op de knop contact om je vraag of sollicitatie in te sturen.