Vacature consultant Technicum vanaf 2 maart 2023

“Een biertje moet je verdienen”, aldus Jildert, met een licht Fries accent, wanneer je hem vraagt naar de vrijdagmiddagborrel op de vestiging van Technicum in Leeuwarden. Jildert is vestigingsmanager van Technicum Leeuwarden en hij heeft een plekje vrij in zijn team voor een fulltime consultant. Neem jij dit plekje in?
Zijn uitspraak geeft precies aan waar het om gaat, wanneer jij deel uitmaakt van Team Technicum. We gaan voor successen, willen onze commerciële doelen behalen en wanneer we dat doen, willen we het ook absoluut samen vieren. De vrijdagmiddag leent zich daar goed voor, want ook de technisch specialisten (die wij als collega’s beschouwen) sluiten dan regelmatig aan.

Waar kijken we dan op zo’n vrijdagmiddag op terug? Wanneer heb je je biertje verdient?
Allereerst natuurlijk dat wij al onze technisch specialisten aan het werk hebben. Wij plannen onze installatie- en elektromonteurs in op langdurige, maar ook korte projecten. Komt een monteur vrij, dan ga je proactief op zoek naar een nieuwe klus. Hiervoor bel je met bestaande relaties, maar je gebruikt ook je sales skills bij de zoektocht naar nieuwe technische bedrijven in het gebied Leeuwarden, Dokkum, Drachten, Heerenveen.

Een ander succes is het wanneer we een nieuwe monteur aan Technicum hebben weten te binden. Hiervoor ga jij actief op zoek via jobboards en schrijf je wervende vacatureteksten. Je spreekt potentiële kandidaten en weet hen te overtuigen om te kiezen voor een loopbaan bij Technicum. Je bespreekt bijvoorbeeld onze opdrachtgevers, arbeidsvoorwaarden of de ontwikkelingsmogelijkheden via Technicum ONE.
Maar we vullen de week ook met andere taken, zoals:

  • Het bezoeken van projecten waar monteurs werkzaam zijn;
  • Het beantwoorden van diverse vragen van monteurs en opdrachtgevers;
  • Administratieve taken, zoals arbeidscontracten, urenverwerkingen en veilig werken

Je ziet het. Je werk is ontzettend afwisselend of, om in clichés te spreken: geen dag is hetzelfde! Gedeeltelijk is je werk goed in te plannen, maar soms ook ad-hoc. Je moet stevig in je schoenen staan en ook niet bang zijn om een telefoon op te pakken, of om een (spreekwoordelijke) deur in te trappen. Je werkt met mensen waar je echt iets voor kan betekenen en ook met commerciële doelen. Deze combinatie én de onderlinge sfeer bij Technicum Leeuwarden, gaan jou overtuigen om te kiezen voor Technicum.

Over het bedrijf

Technicum is onderdeel van RGF Staffing. Eén van de grootste HR-dienstverleners van ons land, waar ook uitzendbureaus zoals StartPeople, Unique en ASA onder vallen. Samen met Technicum Engineering, zijn wij verantwoordelijk voor alle technische functies binnen de organisatie, waarbij Technicum zich focust op het uitvoerend technisch personeel.
Vanuit de vestiging in Leeuwarden ga jij samenwerken met een breed scala aan technische bedrijven, zoals Pranger-Rosier en Koninklijke Damstra. Maar ook heb je contacten met grote landelijke spelers, met projecten in de omgeving Leeuwarden, zoals VDK installatiebedrijven, BAM en VolkerWessels.

Als onderdeel van Technicum, bied jij monteurs een betrouwbare werkgever en denk je mee over hun ontwikkelingsmogelijkheden. Samen creëren we team waar monteurs ook graag deel van uit willen maken. Ze krijgen bij Technicum werk waar ze van houden, in hun eigen omgeving, goede voorwaarden en veel ruimte om te groeien in kennis, functie en salaris. En jij bent natuurlijk het gezicht én de stem van Technicum.

Functie-eisen

Je hebt het hierboven kunnen lezen: het werk van een consultant is ontzettend divers en vereist het nodige schakelwerk van jou. Soms komt er veel tegelijk op je af en dan is het belangrijk dat je kan prioriteren en overzicht houdt in alle taken. HBO werk- en denkniveau is dan ook een vereiste voor deze functie.

Onze voorkeur gaat op dit moment uit naar kandidaten met ervaren in de uitzendbranche, maar we zijn ook doorlopend op zoek naar nieuw talent. Heb jij bijvoorbeeld ervaring in een commerciële functie (bijvoorbeeld outbound callcenter werk) en wil jij het vak van consultant leren? Ook dan ben je van harte welkom voor een kennismaking.

Een rijbewijs en eigen vervoer is handig in verband met de commerciële activiteiten en het bezoeken van projectlocaties.
Verder ben je fulltime inzetbaar en gaat jouw voorkeur uit naar een baan met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Wat we je bieden

Je bent het gezicht en de stem van Technicum Leeuwarden! Jij vertegenwoordigt ons als werkgever voor monteurs en als partner voor technische bedrijven. Een verantwoordelijke functie, met veel vrijheid. Je komt te werken in een gezellig dynamisch team. Dit kunnen wij gemakkelijk zeggen, maar je zal het zelf ook direct ervaren, wanneer je langskomt voor een kennismakingsgesprek. Wel fijn, want in een fulltime baan breng je toch 40uur per week samen door. Maar we begrijpen ook dat het je huur of hypotheek niet betaald, dus we hebben ook een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden voor je, met in de basis:

  • Een startsalaris tussen de € 2.400 en € 2.900 per maand, afhankelijk van ervaring;
  • Een aanvullend persoonlijk budget van 6% van je maandsalaris, welke je o.a. kan besteden aan extra vrije dagen, netto vergoeding van sportkosten of een extra uitkering;
  • Vakantie uren en vakantiegeld (8%)
  • Een bonusregeling per kwartaal en regelmatig leuke extra incentives.
  • Telefoon en laptop om je werk goed uit te kunnen voeren.
  • Mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken

Wanneer je begint bij Technicum Leeuwarden, dan wacht je een gedegen onboardingstraject. Dit traject start vanaf dag één en loopt gelijk aan jouw kennismaking met de vestiging, waar je direct in de praktijk mee gaat draaien. “Leren door te doen” dus, maar met een goede begeleiding vanuit zowel je directe collega’s als vanuit het hoofdkantoor in Almere. Uiteraard afgestemd op jouw kennis en ervaring in het vak.
Een mooi begin van een nieuwe loopbaan en een “begin” is het. Waar het eindigt bepaal je zelf. We stimuleren ontwikkeling en bieden jou alle kansen om door te groeien binnen Technicum. Dit kan omhoog, naar bijv. senior consultant, maar ook opzij naar bijvoorbeeld sales- of recruitment expert.

Maar laten we bij het begin beginnen. Kom in contact en laten we kijken of Technicum bij jou past en jij bij Technicum. Solliciteer eenvoudig online via de knop, of neem contact op met onze corporate recruiter Michelle via 06 235 233 21.