Vacature senior consultant Telecom Heerenveen vanaf 13 februari 2023

Heb je een connectie met mensen en wil je een bijdrage leveren aan het verbinden van mensen met elkaar? Dan is de vacature consultant bij Technicum Telecom een baan die je goed in het gehoor zal liggen. Deze specifieke afdeling binnen Technicum is actief in het bemiddelen in hr-oplossingen voor telecombedrijven. Een sector waar communicatie, kwaliteit en accuratesse centraal staan. Technicum telecom zoekt voor telecombedrijven personeel maar biedt ook opleidingen en trainingen aan. Zo vormt Technicum telecom een hr-partner voor bedrijven in deze sector. Voor de afdeling Heerenveen is Technicum op zoek naar versterking. Graag verwelkomen we iemand die wat ervaring heeft in klantcontact of commercie die graag aan de slag wil in de zakelijk markt van telecom.

Welke ervaring heb je nodig?

De Telecomsector is een dynamische sector met veel technische specialisten. Dat maakt deze sector bij uitstek geschikt voor mensen die zich willen verdiepen in de telecomtechniek en kwaliteitsgericht zijn ingesteld. Daarvoor heb je natuurlijk ook een opleidingsachtergrond nodig. Omdat je klantgericht werkt zijn opleidingen richting commerciële economie, accountmanagement, verkoop en management heel geschikt. Het opleidingsniveau is minimaal mbo niveau 4 maar als je over HBO werk en denkniveau beschikt zorgt dat er voor dat je de werkzaamheden van een consultant bij Technicum nog sneller aan kunt leren. Je gaat regelmatig bij telecombedrijven langs om te bespreken hoe je deze klanten van dienst kan zijn. Daarom is een klantgerichte en communicatieve werkhouding van groot belang om tot succes te komen in deze functie. Uiteraard heb je een rijbewijs nodig en een flexibele werkhouding. Team Telecom Heerenveen zoekt een collega die 40 uur ingezet kan worden of in ieder geval 32 uur.

Over Technicum

Technicum is een organisatie die zich richt op de arbeidsbemiddeling, loopbaanbegeleiding en opleiding van technisch personeel. Over heel Nederland verspreid heeft Technicum 20 vestigingen waarvan een aantal gespecialiseerde vestigingen. Technicum Heerenveen is een voorbeeld van een gespecialiseerde vestiging. Deze vestiging is specifiek gericht op de telecombranche. Dit is een bijzondere sector binnen de techniek waarbij het onder andere gaat om de telecominfra die in de grond ligt maar ook in gebouwen en door de lucht aanwezig is. Alles draait tegenwoordig om communicatie zowel binnen als buiten het bedrijf. Jij kan met het leveren van geschikt personeel bedrijven helpen om de communicatie te optimaliseren.

Team Heerenveen bestaat uit 3 collega’s en een manager. Je hebt teamdoelstellingen en zorgt er gezamenlijk voor dat specialisten de juiste plek vinden op de arbeidsmarkt. Daarvoor heb je een breed scala aan mogelijkheden, van het werven en selecteren tot en met het loopbaan begeleiden en opleiden van personeel. Dat is het mooie van Technicum. Een organisatie die al tientallen jaren actief is in de techniek en daardoor een groot netwerk heeft opgebouwd en een brede dienstverlening kan bieden. Bij Technicum is niemand een nummer maar is iedereen een gewaardeerde collega of je nu op kantoor of in het veld werkt.

De consultants binnen Technicum maken gebruik van elkaars expertise. Dat zorgt er voor dat je van elkaar kunt leren en elkaar op een hoger niveau brengt. Als je samen met je collega’s de teamdoelstellingen haalt krijgt je ook een extra beloning bovenop je loon. Hierbij kun je denken aan een bonus teamuitje of een mooi cadeau.

Arbeidsvoorwaarden Technicum

Bij Technicum krijg je de mogelijkheid om te groeien en je competenties en opleidingsniveau te ontwikkelen. Je kunt hiervoor verschillende interne maar ook externe opleidingen volgen waardoor je kennisniveau en vaardigheden verder worden vergroot. Daarmee kun je groeien in je werk maar ook naar een hoger functieniveau doorgroeien. Vanwege de groeimogelijkheden kun je op verschillende manieren en met een verschillend ervaringsniveau instromen bij Technicum. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je opleiding, werkervaring en je competenties.

Bij Technicum ontvang je een marktconform salaris dat passend is bij wat jij meebrengt voor de organisatie. Dat is maatwerk en daar houden we van bij Technicum want iedereen is uniek. Je ontvangt 20 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en 8% vakantietoeslag. Verder ontvang je een persoonlijk budget om bijvoorbeeld extra vrije dagen te kopen of je sportschool abonnement te betalen. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd, maar bij wederzijdse goedkeuring, wordt deze zeker omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Technicum hecht veel waarde aan haar personeel. Dat blijkt ook uit de hoeveelheid personeel dat intern bij Technicum blijft werken. Er zijn weinig uitzendbureaus met zoveel loyaliteit en werkplezier als bij Technicum.