Vacature monteur voertuigentechniek vanaf 28 juli 2023

Ben jij handig en wil je graag aan de slag in een functie waarin je iets kunt betekenen voor de maatschappij? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een prachtig bedrijf zijn we op zoek naar iemand die wil sleutelen aan voertuigen voor hulpdiensten. Het gaat hierbij om montage van voertuigdelen zoals bumpers, stoelen, bekleding en beplating. Tot de overige taken behoren het monteren van interieurdelen. Daarnaast wordt ook hulpverleningsapparatuur in voertuigen geplaatst evenals luchtveringinstallaties. De montagewerkzaamheden zijn zoals je leest heel divers. Dat betekent dat je veel afwisseling kunt verwachten in een werkdag. In deze functie zit je nooit stil en kun je elke dag wat nieuws leren en uitvoeren. Dit doe je gezamenlijk in een leuk team van gemotiveerde monteurs. Heb je zin om aan de slag te gaan bij een mooi technisch bedrijf dat echt een bijdrage levert aan de bescherming van de gezondheid en veiligheid van mensen? Dan is dit je kans!

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je MBO werk- en denkniveau nodig op het gebied van autotechniek, motorvoertuigentechniek, bedrijfswagentechniek of werktuigbouwkunde. Verder zijn de volgende aspecten van belang:

  • zelfstandig kunnen werken na duidelijke instructies.
  • praktische instelling en technisch inzicht.
  • Als je lasvaardigheden hebt is dat een pré.
  • relevante werkervaring, bij voorkeur in de autotechniek of het bedrijfswagensegment.

Kandidaten met wat ervaring van (auto)elektronica hebben een voorkeur.

Over het bedrijf

Deze montagefunctie staat open bij een toonaangevend bedrijf in de voertuigentechniek. Het bedrijf past klantspecifiek ambulances en brandweervoertuigen aan. Dat doet het bedrijf in een mooie productiehal met goede verlichting en een keurige schonen werkvloer. De machines en gereedschappen die het bedrijf gebruikt zijn schoon en goed onderhouden. Monteurs werken niet met rommel maar met kwaliteit. Daardoor worden prachtige voertuigen afgeleverd waarmee klanten door heel Nederland maar ook in het buitenland mensen kunnen redden.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden bij dit bedrijf zijn heel gunstig. Als monteur krijg je bij een fulltime dienstverband een salaris dat start bij 2400 euro bruto per maand. Dit salaris kan oplopen tot 2800 bruto per maand. Hoe meer ervaring je hebt hoe meer je dus kunt verdienen. Verder krijg je reiskostenvergoeding van het bedrijf. Je kunt jezelf verder ontwikkelen doormiddel van opleidingen en trainingen. Zo wordt je steeds beter in je werk maar wordt je ook breder inzetbaar. De opleidingen en trainingen worden bovendien voor je betaald. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd maar vast dienstverband is op termijn ook mogelijk.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie? Reageer dan snel via de knop vacatures. Deze knop staat in de menubalk.