Technisch personeel gezocht door Technicum vanaf 29 juli 2023

Technicum uitzendbureau is op zoek naar technisch personeel vanaf 29 juli 2023. Dat komt omdat Technicum van haar opdrachtgevers een grote hoeveelheid technische vacatures beschikbaar heeft gekregen. Voor al op het gebied van elektrotechniek komen veel vacatures bij Technicum binnen. Het gaat dan met name om de elektrotechnische kant van de machinebouw. Hierbij kun je denken aan het bedraden van machines maar ook aan het compleet installeren van bedradingskasten en relais. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van interface en schakelaars. Elektrotechnische monteurs kunnen aan de slag in het nieuw bouwen van machines.

Onderhoudstechniek

Daarnaast worden ook elektrotechnische monteurs gevraagd in de onderhoudstechniek. Hierbij kun je denken aan het repareren en reviseren van productiemachines. Deze werkzaamheden worden meestal als onderdeel van en technische dienst gedaan waardoor de monteurs ook te maken krijgen met ploegenroosters. Elektrotechnische onderhoudsmonteurs krijgen vaak ook te maken met mechanische reparaties en storingen. Dat maakt het werk divers. Vanwege de functieverbreding worden ook vaak mechatronica monteurs gevraagd voor deze onderhoudsfuncties.

Lassers en constructiewerkers

Naast elektrotechnische monteurs worden ook veel lassers gevraagd en constructiewerkers. Dat zijn belangrijke functies in de werktuigbouwkunde en de staalbouw. Als je ervaring hebt als lasser heb je een ruime keuze aan vacatures. De meeste werkzaamheden vinden plaats in het lassen van staal doormiddel van het MIG/MAG lasprocessen. Daarnaast zijn er ook werkzaamheden in aluminium en rvs doormiddel van TIG lassen.

Contact met Technicum

Heb je ervaring in de techniek en ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn? Neem dan contact op met Technicum. Dat kan via de knop vacatures Technicum of via het contactformulier van de website.