Vacature monteur koeltechnische installaties Friesland vanaf 18 juli 2023

Heb je interesse in vrachtwagens en jij een ervaren sleutelaar? Zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je ook graag speciaal werk uitvoeren in de techniek? Lees dan snel verder.

Voor onze klant die actief is in de koel- en vrieswagens, is Technicum op zoek naar een (aankomend) monteur in de koeltechniek.  Als koeltechnisch monteur ben je verantwoordelijk voor het repareren, onderhouden en installeren van koelinstallaties op vrachtwagens. Je kunt hierbij denken aan het zoeken en oplossen van storingen, vervangen van onderdelen en het opbouwen van compleet nieuwe installaties. Het vervangen van onderdelen zoals compressoren, verdampers, condensors en regelapparatuur hoort ook bij de werkzaamheden. Ook voer je kwaliteitscontroles uit aan de hand van de gestelde eisen. Daarnaast ga je nog andere werkzaamheden uitvoeren zoals het schoonmaken van verdampers, controleren van het koelvloeistofniveau en het inspecteren van bedrading.

Heb jij als monteur nog geen ervaring in deze mooie branche dan wordt je door de leidinggevende en je collega’s begeleid om het vak te leren.

Welke ervaring heb je nodig?

Als monteur koeltechnische installaties heb jij ervaring op het gebied van bij voorkeur bedrijfswagens en anders motorvoertuigen. Je brengt in elk geval 2 tot 5 jaar ervaring als monteur met je mee. Daarnaast is het mooi meegenomen dat je een MBO opleiding in de motorvoertuigen- of bedrijfswagentechniek hebt afgerond. Verder beschik je over de volgende vaardigheden;

  • Je bent oplossingsgericht;
  • Je werkt graag in een team;
  • Klantvriendelijk en bent services verlenend ingesteld;

Verder is het mooi meegenomen dat je in het bezig bent van een f-gassen certificaat en anders ben je bereid hiervoor een cursus te volgen. Zodat je jij ook beschikt over de juiste kennis en vaardigheden voor het werken met f-gassen en alle veiligheidsaspecten en milieuaspecten die hierbij aan de orde komen.

Over het bedrijf

De klant waarvoor jij aan de slag gaat via Technicum als monteur koeltechnische installaties, is een wereldwijde marktleider op het gebied van koel- en vriesinstallaties. Het bedrijf is actief in de koeling van onder andere trucks, trailers en containers. Hierbij vinden ze het belangrijk dat alles zo efficiënt mogelijk werkt. Dat er zo weinig mogelijk brandstof, uitstoot en geluid wordt geproduceerd/ verbruikt. Door de jaren heen is het bedrijf van kleine organisatie gegroeid tot een wereldwijde bekende naam in de branche.

Jij gaat werken in de werkplaats die gevestigd is in Friesland en die klanten van de Noordelijke provincies bedient. Er worden werkzaamheden uitgevoerd voor diverse klanten, waarbij je ook in contact komt met de klant. Samen met je collega’s op de werkvloer ga je aan de slag. Je werkt in een klein team in een hal waar plaats is voor ongeveer 3 wagens. Je wordt aangestuurd door een leidinggevende die meewerkt op de werkvloer. Deze ervaren monteur en zijn collega’s helpen je het vak te leren wanneer dit nodig is.

Dat bedrijf is goed bereikbaar vanuit Heerenveen, Sneek, Leeuwarden, Dokkum, Leek en Roden

Wat bieden wij jou?

Wanneer jij voor Technicum aan de slag gaat als monteur koeltechniek ontvang je een salaris vanaf € 2700,- bruto per maand op basis van een voltijdsdienst verband. Het exacte salaris is afhankelijk van de ervaring die mee brengt. Naast je salaris ontvang je van ons een reiskosten vergoeden van in elk geval € 0,19 per gereden kilometer van je huis naar de werklocatie en visa versa.  

Bij Technicum vinden wij het belangrijk dat jou de mogelijkheid te bieden je te ontwikkelen, zodat jij voor nu en in de toekomst goed inzetbaar bent op de arbeidsmarkt. Je kunt je ontwikkelen door middel van diverse cursussen- en of trainingen, op deze manier vergroot jij je kennis en vaardigheden. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid om op termijn rechtstreeks in dienst te treden op basis van een vast contract.

Solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan? Neem dan snel contact op via de knop vacatures Technicum.