Vacature monteur grondwerker vanaf 20 juli 2023

Werk je graag in de buitenlucht en wil je spieren opbouwen? Ben je iemand die technisch inzicht heeft en graag de handen uit de mouwen steekt? Dan is de functie monteur grondwerker geschikt voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de installatiebranche zijn wij op zoek naar iemand die in een team wil helpen bij de installatie van tankstations en petrochemische installaties. Het werk is heel divers en is de ideale combinatie van werken met het hoofd en de handen. Je werkt bovendien in dagdiensten door heel (Noord) Nederland. Dat maakt deze functie heel afwisselend. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor het installeren, onderhouden en repareren van onder andere tankstations.

Hierbij kun je denken aan het werken aan de opslagtanks maar ook aan werkzaamheden die worden uitgevoerd aan de leidingen, pompen en andere componenten en onderdelen van de installaties. Hierbij kun je ook denken aan meet- en regeltechniek. Omdat tankstations verduurzamen worden ook steeds meer werkzaamheden verricht aan elektrische laadpalen die worden gebruikt voor het opladen van elektrische voertuigen. Jij bent daardoor een belangrijk onderdeel van de verduurzaming van het Nederlandse wegverkeer. Je staat middenin deze ontwikkeling en zorgt er voor dat deze verduurzaming slaagt.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie is een afgeronde VBO opleiding in de Installatietechniek een goede basis. Een gelijkwaardige opleiding is ook goed. Hierbij is een mbo niveau 1 opleiding al een goede basis maar als je een hogere opleiding hebt is dat nog beter omdat je dan meer verantwoordelijkheden kunt dragen. Jouw houding en gedrag zijn heel belangrijk op de werkvloer. Als je een oplossingsgerichte houding hebt zit je goed. Tijdens je werk kun je namelijk verschillende situaties tegenkomen waarin je jezelf moet redden en creatief moet handelen. Daarnaast is het uiteraard belangrijk dat je ook grondwerk kunt verrichten. Je moet dus bereid zijn om af en toe daadwerkelijk te gaan scheppen om leidingen op te graven en te herstellen. Je hebt een VCA basis diploma nodig of moet bereid zijn dit te halen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt als monteur grondwerk is ongeveer 100 jaar actief in de installatiebranche. Het bedrijf heeft zicht gespecialiseerd in tankstations, de petrochemische sector en de installaties die in deze sectoren en branches aanwezig zijn. De werkzaamheden worden door het bedrijf uitgevoerd door heel Nederland. Verder is het bedrijf actief in het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s. Gaat daarbij met name om het plaatsen van installaties voor tankstations en andere grotere oplaadpunten. Het bedrijf levert op dit gebied een oplossing voor het tekort aan oplaadpunten voor elektrische auto’s in heel Nederland.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitstekend salaris dat begint bij 2500 euro bruto per maand en eindigt bij 3200 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je kunt fijne collega’s en een goede werksfeer verwachten. Verder krijg je te maken met CAO conform arbeidsvoorwaardenpakket. Binnen het bedrijf zijn er mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Bovendien zijn er doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid om een vast dienstverband aan te gaan.

Solliciteren

Ben jij de monteur-grondwerker die wij zoeken? Heb jij interesse om te werken bij een dynamisch installatiebedrijf? Klik dan op de knop vacatures Technicum in de menubalk.