Vacature leerling servicemonteur elektrotechniek vanaf 14 maart 2022

Heb je ervaring in elektrotechniek en ben je op zoek naar meer afwisseling? Dan is de service wellicht een leuke nieuwe stap in jouw loopbaan. De functie servicemonteur elektrotechniek is een functie waarbij je op verschillende kleine projecten wordt ingezet. Deze projecten worden uitgevoerd bij bedrijven maar ook bij particulieren. Meestal gaat hem om het oplossen van elektrotechnische storingen maar het kan ook voorkomen dat je nieuwe groepen gaat installeren of verlichtingspunten en schakelaars aanbrengt in bestaande bouw. Als servicemonteur krijg je daarom bijna nooit te maken met ruwbouw maar vooral met bestaande bouw en renovatie. Schoon werk waarbij ook aandacht is voor de communicatie voor de klant.

Welke ervaring heb je nodig?

Het is belangrijk dat je een goede basiservaring hebt opgebouwd in de elektrotechniek. Een jaar of twee werkervaring is voldoende om als aankomend servicemonteur aan de slag te gaan in de elektrotechniek. Mocht je over meer ervaring beschikken dan kun je sneller aan de slag als volwaardig monteur in de elektrotechniek. Een mbo opleiding op minimaal niveau 3 elektrotechniek is vereist. Daarnaast heb je VCA nodig en een rijbewijs zodat je veilig naar de verschillende klussen kunt rijden.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature service-elektromonteur open staat is actief in heel Friesland. Het bedrijf zelf is gevestigd in de buurt van Leeuwarden en is ook goed bereikbaar vanuit Sneek, Drachten, Heerenveen en Dokkum. Binnen het bedrijf zijn meerdere elektromonteurs en installatiemonteurs actief. Er wordt specifiek gekeken naar de vaardigheden van de monteurs bij het plannen op projecten. Zo wordt iedereen in zijn of haar specialisatie ingezet en worden de projecten succesvol gerealiseerd voor tevreden klanten.

Arbeidsvoorwaarden

Als assistent elektromonteur kun je in de service starten met een salaris rond de 2300 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Als je meer ervaring hebt en zelfstandig aan de slag kunt op dit gebied dan schiet je salaris al snel richting de 3000 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je kunt ook opleidingen en trainingen volgen die er voor zorgen dat je zelfstandig aan de slag kunt in de elektrotechniek op serviceklussen. Je ontvang een reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer. Verder krijg je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband en een bedrijfsauto waarmee je zelfstandig naar klussen kunt rijden.

Solliciteren?

Heb je interesse in de functie servicemonteur elektrotechniek? Reageer dan via de knop vacatures in de menubalk op deze functie.