Vacature installatiemonteur vanaf 16 februari 2023 in Friesland

Heb jij 2 jaar of meer ervaring in de installatietechniek en ben je op zoek naar een doorgroeimogelijkheid? Wil je meer afwisseling en vrijheid in je werk? Dan is het hoog tijd om eens contact op te nemen met Technicum! Via Technicum kun je namelijk in contact worden gebracht met allemaal technische bedrijven in Friesland maar ook daar buiten. Het gaat hierbij om zowel grote installatiebedrijven als kleinere bedrijven in de installatietechniek. Sommige bedrijven zijn sterk gericht op nieuwbouw van woningen terwijl andere bedrijven de voorkeur geven aan projecten in de utiliteit of renovatie. Alle bedrijven en projecten hebben voordelen en specifieke technieken voor monteurs. Dat maakt dat er altijd wat te kiezen valt en Technicum kan door haar grote netwerk en ervaring haar monteurs goed helpen bij maken van de juiste keuzen voor een loopbaan in de techniek. Neem daarom contact op met Technicum voor een mooie klus in de installatietechniek.

Welke ervaring heb je nodig?

In de installatietechniek kun je instromen op een verschillend functieniveau van assistent monteur tot ervaren monteur. Ook zijn er mogelijkheden voor leidinggevende monteurs en monteurs die gespecialiseerd zijn in de industrie. Voor elke functie zijn weer specifieke vaardigheden en functie-eisen nodig. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter het is omdat je dan meer kunt kiezen. Toch kun je ook met behulp van een opleidingsadvies en het opleidingsaanbod en trainingen van Technicum aan de slag. De hoeveelheid aan ervaring waarover je beschikt kan daarom verschillen. Samen met een consultant van Technicum kun je jouw ervaring goed in kaart brengen en in een cv verwerken. Dit cv kan worden voorgelegd aan bedrijven die passen bij jouw profiel. Zo krijg je altijd een functie die bij jouw werkervaring en wensen past.

Over het bedrijf

Technicum is een technisch uitzend- en detacheringsbureau dat landelijk actief is. Al ruim 20 jaar is Technicum actief in de installatietechniek, elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Technicum levert maatwerk en dat zorgt er voor dat voor iedereen die in de techniek aan de slag wil een loopbaangesprek krijgt in de vorm van een intakegesprek. Tijdens dit gesprek krijgt niet alleen Technicum een indruk van jouw mogelijk maar ook jijzelf als kandidaat krijgt een duidelijke indruk van welke mogelijkheden je hebt op de arbeidsmarkt. Technicum helpt je om een goed cv op te stellen die naar de opdrachtgevers van Technicum wordt gestuurd. Je krijgt verder een aantal vacatures aangeboden in de installatietechniek. Tot slot krijg je een mogelijkheid om opleidingen te volgen. Consultants van Technicum hebben een goed beeld van de technische arbeidsmarkt en ook welke opleidingen nodig zijn voor een bepaalde functies in de installatietechniek.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris van installatiemonteurs die via Technicum werken is conform de inlenersbeloning. Dat betekent dat er sprake is van gelijke beloning oftewel equal pay. Medewerkers van Technicum verdienen daardoor hetzelfde als mensen die rechtstreeks bij het installatiebedrijf werken. Hoe meer ervaringsjaren je hebt opgebouwd hoe hoger je doorstroomt in je schaal. Je kunt daarnaast van assistent installatiemonteur doorgroeien tot leidinggevende monteur in de installatietechniek. Daardoor zal je salaris ook verder omhoog gaan zodat je een loon kunt bemachtigen boven de 3000 euro bruto per maand op termijn. Je krijgt een reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer op basis van de reiskostenregeling van het bedrijf.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Dan kun je contact opnemen via de knop vacatures Technicum in de menubalk.