Vacature sleutelaar, aankomend onderhoudsmonteur vanaf 30 mei 2023

Wil jij graag meer dan 18 euro bruto per uur verdienen en heb je ervaring in de techniek? Neem dan snel contact op met Technicum Sneek want wij zoeken aankomende onderhoudsmonteurs. In een functie als assistent monteur technische dienst verdien je een goed salaris en leer je tijdens je werk alle werkzaamheden die horen bij deze functie. Je werkt samen met een ervaren monteur die jou begeleid bij je inwerktraject. De werkzaamheden worden uitgevoerd bij een groot industrieel bedrijf in de omgeving van Bolsward. Bij dit bedrijf werken ongeveer 300 werknemers in dienst en een groot machinepark met moderne machines en oudere machines.

De werkzaamheden van een monteur technische dienst vinden plaats in twee ploegen. Er is geen sprake van nachtdienst. Als monteur technische dienst onderhoud je machines en installaties. Daarnaast ben je ook betrokken bij het vinden en oplossen van storingen aan machines. Deze storingen kunnen van mechanische of elektrotechnische aard zijn. Het repareren van machines wordt regelmatig gedaan maar ook wordt er preventief onderhoud uitgevoerd zodat storingen worden voorkomen. Monteurs werken in teamverband en worden binnen het bedrijf allround opgeleid zodat ze zelfstandig problemen kunnen oplossen van verschillende aard.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de techniek is belangrijk maar je hoeft geen ervaren onderhoudsmonteur te zijn als je aan de slag wil als assistent in de technische dienst. Dat komt omdat je tijdens je werkzaamheden en inwerktraject de werkzaamheden kunt aanleren. De machines binnen het bedrijf zijn uniek en dat zorgt er voor dat je altijd een leerproces doormaakt. Een leergierige en technische werkhouding is daarom minstens zo belangrijk. Omdat je tijdens je werk wel te maken kun krijgen met opleidingen en trainingen is het belangrijk dat je wel op mbo 2 of hoger kunt leren. Een rijbewijs is belangrijk want daardoor kun je ook op het bedrijf komen wanneer er sprake is van ploegendienst en openbaar vervoer niet rijd.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt assistent monteur technische dienst of onderhoudsmonteur is gevestigd in de buurt van Bolsward. Het bedrijf is ook goed te bereiken vanuit Sneek, Heerenveen en Leeuwarden. Je werkt in deze functie in een groot bedrijf dat op industriële wijze wasgoed schoon maakt in grote machines. Het bedrijf verzorgt het wasproces voor ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en grote horecagelegenheden. Binnen het bedrijf werkt men met complexe machines die voor een groot deel computergestuurd zijn. Dat biedt veel uitdaging. Ook in de functie monteur technische dienst is er volop mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien.

Arbeidsvoorwaarden

Als monteur technische dienst kun je instromen als assistent. Het salaris van een assistent monteur ligt al boven de 18 euro bruto per uur. Dit salaris wordt hoger als je meer ervaring hebt. Daarnaast krijg je ook een ploegentoeslag omdat je in 2 ploegen werkt. Bovendien krijg je de mogelijkheid om technische opleidingen en trainingen te volgen die voor je worden betaald. Je krijgt werkkleding ter beschikking en verder krijg je reiskosten. Het werk als onderhoudsmonteur is afwisselend en je kunt groeien naar een functie met zelfstandigheid en een bepaald specialisme.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures Technicum in de menubalk.