Vacature allround onderhoudsmonteur technische dienst vanaf 7 april 2023

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven allround onderhoudsmonteur binnen een grote zelfstandige wasserij. Ter uitbreiding van de technische dienst zal jij er voor zorgen dat het wassen van de textiel voor de gezondheidszorg op rolletjes verloopt. Ben jij de persoon die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Als allround onderhoudsmonteur binnen de wasserij ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines en installaties. Je zorgt voor de technische ondersteuning zodat de machines altijd optimaal functioneren en dat storingen snel en efficiënt worden verholpen. Je werkt hierbij samen met je team binnen de technische dienst. Jouw werkzaamheden bestaan uit het onderhoud en preventief onderhoud van het moderne geautomatiseerde machinepark. Jullie lossen pneumatische, hydraulische, mechanische en elektrotechnische storingen op binnen de fabriek. Door de veelzijdigheid aan werkzaamheden is dit een zeer uitdagende functie waar menig monteur jaloers op mag zijn! Dagelijks overleggen jullie wat de speerpunten en de prioriteiten zijn en bepalen jullie onderling wie wat oppakt. Ook bespreken jullie verbetervoorstellen voor machines. Er wordt gewerkt vanuit een 2 ploegendienst, in dagdiensten werken behoort ook tot de mogelijkheden.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie zoeken wij echte aanpakkers die affiniteit en ervaring hebben met techniek. Daarnaast beschik je over:

– Een afgeronde technische MBO 4 opleiding richting mechatronica/ elektrotechniek;
– Affiniteit met energietechnieken en netwerksystemen;
– Je bent woonachting in Noord Nederland;
– Bewezen werkervaring in vergelijkbare functie;
– Kennis van PLC-besturingssystemen is een pre;
– Kennis en ervaring met bedrijfsonderhoudssoftware (bijv. Ultimo) is een pre;
– Eigenschappen als teamplayer, resultaatgericht en een flexibele instelling met daarbij de nodige sociale vaardigheden.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een dynamisch familiebedrijf. Kwaliteit, service, professionaliteit en samenwerking zijn belangrijke speerpunten. Deze grote zelfstandige wasserij, waar ze de textiel voor de gezondheidszorg verwerken, behoort tot  een zeer moderne wasserij. Ze hebben een groot deel van de werkzaamheden geautomatiseerd en behoren hierbij tot de top in Nederland en Europa. Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Sneek, Heerenveen, Leeuwarden en Bolsward.

Arbeidsvoorwaarden

Als je kiest voor deze uitdaging ga je aan de slag bij een moderne organisatie. Je krijgt alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Hieronder een aantal belangrijke punten met betrekking tot de arbeidsvoorwaarden:

– Een goed salaris tussen de € 3200,- en €3700,- bruto per maand voor een 40-urige werkweek;
– Een ploegentoeslag op jouw bruto salaris (bij 2-ploegendienst);
– Certificaten of trainingen via Technicum, bijvoorbeeld een VCA certificaat;
– Een fulltime/parttime baan en een contract voor bepaalde tijd van via Technicum, hierna ligt een contract voor onbepaalde tijd in het vooruitzicht bij de organisatie;

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature dan kun je reageren via de knop vacatures in de menubalk. Dan kom je op de website van Technicum en kun je op de vacature reageren.