Vacature onderhoudsmonteur verwarmingsinstallaties Friesland vanaf 10 maart 2021

Ben jij een ervaren installatiemonteur verwarmingsinstallaties en wil je in deze gespecialiseerde functie doorgroeien tot servicemonteur en specialist? Dan is deze vacature voor jou een mooie kans. Voor een installateur zijn we op zoek naar een expert op het gebied van cv-ketels, warmtepompen, vloerverwarming en bijbehorende software, domotica en gebouwbeheersystemen. Iemand die goed in staat is om zelfstandig aan de slag te gaan en bereid is om service en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Het zoeken en oplossen van storingen in verwarmingssystemen is een belangrijk onderdeel van de functie.

Welke ervaring heb je nodig

Voor deze vacature onderhoudsmonteur verwarmingsinstallaties is ervaring in de installatietechniek van groot belang. Je kunt zelfstandig cv-installaties, warmtepompen en klimaatbeheersingssystemen aanleggen en onderhouden. Daarnaast ben je in bezit van een diploma in de installatietechniek of elektrotechniek. Je hebt een rijbewijs en kunt goed samenwerken maar ook prima zelfstandig werken. Af en toe zul je ook storingsdiensten moeten draaien op verschillende locaties. Dat vereist een flexibele en oplossingsgerichte werkhouding.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt is gespecialiseerd in het aanleggen van complete installaties in woningen en utiliteit. Het bedrijf levert een uitstekende service aan klanten en heeft een groep ervaren monteurs in dienst die zelfstandig aan de slag kunnen. Het bedrijf zoekt versterking voor haar team omdat er steeds meer opdrachten binnen komen en het klantenbestand groeit. Daarnaast worden klanten ook veeleisender en willen ze complexere systemen in hun woning hebben zodat de klimaatbeheersing optimaal is.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie wordt een salaris van rond de 2600 euro bruto per maand geboden bij een fulltime dienstverband. Het salaris is gebaseerd op werkervaring en opleidingen. Hoe meer ervaring je hebt hoe hoger het loon en hoe groter de verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in je functie. Je krijgt werkkleding van het bedrijf en handgereedschap in bruikleen. Daarnaast kun je kosteloos opleidingen en trainingen volgen ten behoeve van je functie als onderhoudsmonteur verwarmingsinstallaties.

Solliciteren?

Heb je interesse in de vacature onderhoudsmonteur verwarmingsinstallaties neem dan contact met ons op via de vacatureknop in de menubalk. Dan kun je jouw reactie insturen.