Vacature onderhoudsmonteur 5 ploegen in Friesland vanaf augustus 2021

Ben je een ervaren onderhoudsmonteur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder. Als onderhoudsmonteur heb je in deze functie veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je bent fulltime werkzaam in de 5-ploegendienst en kunt daardoor een goed salaris verdienen. Daarnaast heb je ook afwisseling omdat je ook storingsdiensten draait. Als onderhoudsmonteur ben je in deze functie vooral bezig met mechanische storingen. Hierbij komt sleutelwerk aan de orde maar ook wat lassen, draaien en frezen. Het bedrijf waar je deze werkzaamheden uitvoert is een onderhoudsbedrijf dat gespecialiseerd is in de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf werkt bij verschillende klanten, dat betekent dat je in verschillende productiebedrijven kunt werken. Dat maakt het werk heel afwisselend. Het bedrijf voert onderhoudswerkzaamheden en reparatiewerkzaamheden uit.  Dit gebeurd in teamverband maar ook wel zelfstandig.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je minimaal 5 jaar ervering nodig als onderhoudsmonteur. Je bent goed in staat om zelfstandig mechanisch onderhoud uit te voeren aan machines. Daarnaast ben je ook goed in staat om kleine elektrische storingen te lokaliseren. Je hebt een opleiding in de mechanische techniek zoals een mbo opleiding in de werktuigbouwkunde, metaaltechniek, mechatronica of een andere metaalopleiding op minimaal niveau 3. Daarnaast is het belangrijk dat je een flexibele instelling hebt en bereid bent om bij verschillende bedrijven aan de slag te gaan. Omdat de werklocatie kan verschillen is het belang dat je een eigen auto hebt zodat je ook storingsdiensten kunt draaien.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een compact bedrijf dat ongeveer 20 werknemers in dienst heeft die bij verschillende bedrijven worden ingezet als onderhoudsmonteur. Het bedrijf doet met name mechanische onderhoud en revisies bij opdrachtgevers in de voedingsmiddelenbranche en zuivelsector. De werkzaamheden vinden plaats in omgeving Leeuwarden, Hallum, Franeker, Sneek en Drachten.

Arbeidsvoorwaarden

Als ervaren onderhoudsmonteur kun je een salaris verdienen tussen de 2900 en 3200 bruto per maand. De hoogte van het salaris wordt bepaald door je werkervaring en opleidingsachtergrond. Je krijgt een reiskostenvergoeding van 0,19 euro als je met eigen vervoer naar je werklocatie rijd. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een auto van de zaak mee te krijgen met alle bijbehorende gereedschappen die je nodig hebt om de werkzaamheden uit te voeren.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature dan kun je reageren via de knop vacatures in de menubalk. Achter die knop tref je tevens het totale overzicht aan vacatures die open staan bij jou in de buurt.