Technicum zoekt technisch personeel vanaf 7 augustus 2023

Het technische uitzendbureau Technicum heeft verschillende vacatures open staan voor technisch personeel. Ook in de maand augustus heeft Technicum een grote keuze voor iedereen die in de techniek aan de slag wil. Zelfs in de periode van de bouwvak 2023 heeft Technicum contact met bedrijven. Er kunnen mensen op gesprek bij bedrijven voor verschillende functies terwijl de startdatum na de bouwvak gelegen is. Bedrijven gebruiken deze vakantieperiode dus bewust om kandidaten de mogelijkheid te bieden om op gesprek te gaan.

Technicum heeft vooral vacatures in de installatietechniek, elektrotechniek en mechatronica. Voor de procestechniek zijn onderhoudsmonteurs nodig die het machinepark van fabrieken goed onderhouden. Technicum weet dat er weinig ervaren technici beschikbaar zijn in 2023 daarom is deze uitzendorganisatie tevens actief in het opleiden van technisch personeel. Dit gebeurd met name doormiddel van Technicum ONE. Dit is een voorschakeltraject voor diverse opleidingsrichtingen waaronder de genoemde sectoren: installatietechniek en elektrotechniek. Ook voor mechatronica zijn Technicum ONE voorschakeltrajecten.

Zou je graag in de techniek aan de slag willen? Of zou je graag een opleiding willen volgen op het gebied van Technicum ONE? Neem dan contact op via de knop vacatures Technicum in de menubalk.