Vacature monteur metaalbewerking vanaf 6 december 2022

Vind je het leuk om te sleutelen en ben je goed in het repareren van allemaal machines, voertuigen en andere constructies? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een leuk bedrijf in de metaaltechniek is Technicum op zoek naar een monteur / sleutelaar. Iemand die met behulp van technische tekeningen complete machines en constructies op gaat bouwen voor verschillende opdrachtgevers. Het gaat hierbij om zowel machines die worden opgebouwd als om staalconstructies. De projecten verschillen in vorm en omvang. De opdrachtgevers zijn zowel actief in de agrarische sector, voedingsmiddelenindustrie als in de verpakkingsindustrie. Bij dit bedrijf is geen dag hetzelfde omdat de machines verschillen en ook de technieken die je gebruikt om de machines op te bouwen en samen te stellen. Dat zorgt er voor dat er veel uitdaging is en er elke dag weer geleerd kan worden. Als monteur in de metaalbewerking werk je nooit alleen, een team van ervaren monteurs werkt om je heen om een goed totaalproduct tot stand te laten komen.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de metaalbewerking is uiteraard belangrijk. Het zou heel mooi zijn als je hier een opleiding in hebt gevolgd op mbo niveau. Mocht je niet over een dergelijke opleiding beschikken dan is werkervaring ook voldoende. Wat theoretische kennis is wel wenselijk zodat je in ieder geval een goede basiskennis hebt van het lezen van technische tekeningen. Deze tekeningen worden gemaakt door de tekenkamer van het bedrijf waardoor je altijd een aanspreekpunt hebt mocht je toevallig een technische tekening niet helemaal begrijpen. De werkzaamheden die je uitvoert kunnen worden uitgebreid richting het machinebankwerken. Dat betekent dat je ook met verschillende machines kunt gaan werken zoals een boormachine, zaagmachine, kantbank, zetbank, knipbank maar je kunt als je dat wilt ook lassen. Alles hangt af van jouw werkervaring, wensen en flexibiliteit.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een leuk metaalbedrijf met ongeveer 20 werknemers op de werkvloer. Het bedrijf is gevestigd in het noorden van Friesland, boven Leeuwarden. Het bedrijf kan echter ook goed bereikt worden vanuit Dokkum, Sneek, Franeker en Harlingen. Als je eigen vervoer hebt is het al helemaal geen probleem om bij het bedrijf te komen. Binnen het bedrijf werkt men op een informele wijze met elkaar samen. Men noemt elkaar bij de voornaam en dat is wel zo persoonlijk. De klanten van het bedrijf zijn verschillend en de normen waaronder machines en frames worden geproduceerd zijn ook verschillend. Dat zorgt er voor dat je vaak moet schakelen en een flexibele werkhouding ontwikkelt. Dit doe je echter niet samen maar met je collega’s.

Arbeidsvoorwaarden

Heb je interesse in deze leuke baan dan kun je rekenen op een functie waarin je jezelf altijd gaat ontwikkelen. Je krijgt een salaris van rond de 2300 euro bruto per maand. Dit is bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week. Hoe meer ervaring je hebt hoe meer projecten je kunt uitvoeren. Dat doet natuurlijk ook wat met jouw salaris waardoor je steeds meer kunt verdienen. Heb je behoefte aan aanvullende opleidingen en trainingen dan is dat ook te regelen bij dit bedrijf. Je kunt trainingen en opleidingen volgen op het gebied van vakmanschap en kwaliteit maar ook op het gebied van veiligheid. Al deze trainingen en certificaten worden voor je betaald. Dat betekent dat je jezelf kunt ontwikkelen onder werktijd. Wat is er nu mooier dan dat? Reageer daarom snel!

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature dan kun je snel reageren via de knop vacatures in de menubalk. Deze knop stuurt je naar een algemene website van Technicum waar je jouw sollicitatie kunt insturen via een knop open sollicitaties.