Vacature installatiemonteur vanaf 6 december 2022

Installatietechniek is van groot belang voor de maatschappij! Zonder installatiemonteurs worden woningen niet warm, is er geen watervoorziening en wordt wonen in Nederland veel minder prettig. Als installatiemonteur kun jij het verschil maken tussen prettig wonen en onbehagelijk wonen. Er is een groot tekort aan installatiemonteurs. Daarom kun je ook met minder ervaring reageren op deze vacature. Het vak wordt je dan in de praktijk geleerd onder toeziend oog van een ervaren monteur. Techniek is altijd in beweging en installatietechniek al helemaal. Daarom kun je als installatiemonteur rekenen op een veelzijdige functie. Je kunt aan de slag in nieuwe woningen maar ook bestaande woningen renoveren. Daarnaast is er ook een mogelijk dat je grote projecten gaat uitvoeren in bijvoorbeeld de utiliteit en de industrie. Geen dag is hetzelfde en door de ontwikkelingen in de installatietechniek zal je in de toekomst ook nog veel leren.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature is het belangrijk dat je in ieder geval over een beetje ervaring beschikt in de installatietechniek. Dit kan bijvoorbeeld een basisopleiding zijn in de installatietechniek. Daarnaast kan je ook in de praktijk als assistent monteur hebben gewerkt waardoor je een beetje basiskennis hebt van installatietechniek. Hoe meer ervaring hoe beter maar wat je nog niet weet kun je altijd leren. Een leergierige houding is daarom net zo goed belangrijk. Verder is het van groot belang dat je flexibel bent ingesteld. De projecten wisselen en daardoor zal je regelmatig op andere werkplekken werkzaam zijn met verschillende monteurs. Hoe breder je ingezet kan worden hoe beter. Daarom kan een rijbewijs en eigen auto wel heel handig zijn.

Over het bedrijf

Installatiemonteurs worden door verschillende bedrijven gezocht in het noorden van Nederland. Dat zorgt er voor dat er maatwerk mogelijk is. Jouw wensen zijn daarbij het uitgangspunt. Waar wil je werken? In de buurt van Leeuwarden, Drachten, Dokkum, Sneek, Franeker, Harlingen of Heerenveen? Wil je liever bij een groter bedrijf of vind je juist een klein bedrijf veel prettiger? Geef jouw wensen aan en er wordt rekening gehouden met wat jij wilt!

Arbeidsvoorwaarden

Een salaris van een installatiemonteur ligt rond de 2500 euro bruto per maand voor een ervaren assistent monteur. Je salaris groeit natuurlijk naarmate je meer ervaring hebt. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter het is. Heb je nog behoefte aan bijscholing en extra trainingen voordat je volledig aan de slag kunt gaan? Dat is geen probleem je kunt via het bedrijf extra trainingen en scholing volgen zodat je goed op je taken in de installatietechniek bent voorbereid. Deze trainingen, certificaten en cursussen worden uiteraard voor jou vergoed. Verder is een reiskostenvergoeding van toepassing als je met eigen vervoer hebt gereden.

Solliciteren?

Heb je interesse in de vacature installatiemonteur? Zou je graag meer willen weten over deze functie? Dan kun je altijd contact met Technicum opnemen via de knop vacatures Technicum in de menubalk. Dan kom je in een omgeving waarin je meteen een open sollicitatie kunt insturen of een gerichte sollicitatie voor deze functie.