Vacature monteur landbouwmachines vanaf oktober 2022

Heb jij ervaring als sleutelaar en wil je graag aan de slag in de landbouwmachines? Dan is deze vacature wat voor jou. Wij zoeken echte sleutelaars die aan de hand van technische tekeningen complete machines kunnen samenstellen en opbouwen. Het gaat hierbij om machines die worden gebruikt om aardappelen, uien en andere producten te transporteren en schoon te maken. De machines worden gebouwd in montageteams die bestaan uit 2 tot 5 personen. Daardoor heb je altijd een aanspreekpunt. De producten die worden gemaakt zijn verschillend waardoor er sprake is van afwisseling op de werkvloer. Daarnaast kun je jezelf verder ontwikkelen zodat je steeds moeilijker machines maken. Verder kun je ook doorgroeien naar de functie servicemonteur.

Welke ervaring heb je nodig?

Een opleiding in de mechatronica, werktuigbouwkunde, motorvoertuigen of mechanische techniek is wenselijk. Deze opleidingen kunnen minimaal op mbo niveau 2 worden behaald. Als je door wilt leren kun je ook verder gaan met mbo 3 in BBL. Leergierigheid en een goede motivatie zijn van groot belang voor dit bedrijf. Daarnaast is de functie beschikbaar voor iemand die fulltime kan werken. Er wordt niet gewerkt in ploegendienst. Een rijbewijs is niet noodzakelijk maar kan wel handig zijn als je wat verder uit de buurt woont van het bedrijf.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature is ontstaan heeft een personeelsbestand van ongeveer 50 werknemers. Een groot aantal werknemers werkt op de werkvloer aan de assemblage van machines voor de agrarische sector. Hierbij kun je denken aan allerhande machines die door boeren worden gebruikt om groenten te oogsten van het land. De machines worden compleet gemaakt vanaf snijpakketten tot en met de levering op locatie. Ook service en onderhoud komen aan de orde. Het bedrijf heeft ook werkvoorbereiders en tekenaars in dienst.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt een salaris verdienen van rond de 2500 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Als je jezelf verder wilt ontwikkelen en andere functies wil uitoefenen binnen het bedrijf dan krijg je daarvoor volop mogelijkheden. Daarvoor kun je bovendien opleidingen en trainingen volgen op kosten van het bedrijf. Hoe meer opleidingen en trainingen je volgt hoe breder je ingezet kunt worden. Kortom volop loopbaan mogelijkheden binnen dit bedrijf. Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd maar je hebt uitzicht op een vast dienstverband. Bovendien krijg je ook een reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer.

Solliciteren?

Heb je interesse in een baan als monteur landbouwmachines? Wacht dan niet langer en vraag meer informatie aan via de knop vacatures Technicum in de menubalk.