Vacature montagemedewerker landbouwmachines vanaf 12 mei 2022

Vindt jij het leuk om aan landbouwmachines te werken? Lees dan snel verder! In deze functie kun je aan de slag gaan bij een bedrijf wat landbouwmachines produceert en verkoopt aan de agrarische sector. Jouw verantwoordelijkheid als montagemedewerker landbouwmachines is o.a. het vanaf tekening zelfstandig in elkaar zetten van de verschillende machines. Samen met collega’s ga jij orders klaar maken, het betreft vaak kleine bestellingen van 3 á 4 stuks tegelijkertijd en soms om een enkele machine. Doordat het bedrijf diverse soorten machines maakt is er veel afwisseling voor jou als montagemedewerker landbouwmachines. Wanneer er grote machines worden gemaakt zal je dit samen met collega’s doen.

Welke ervaring heb je nodig?

Als montagemedewerker landbouwmachines beschik je over een opleiding in de metaaltechniek of werktuigbouwkunde op MBO niveau 2 en beschik je over ervaring in de machinebouw. Daarnaast kun je zelfstandig tekeningen lezen en naar aanleiding hiervan de machines en constructies opbouwen. Mocht je in de toekomst aan de slag willen als servicemonteur voor het bedrijf dan is een rijbewijs wenselijk, maar voor nu geen noodzaak. Beschik jij over de hier voor genoemde vaardigheden dan nodigen wij jou van harte uit te solliciteren.

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je aan de slag gaat als montagemedewerker landbouwmachines is  toonaangevend in het ontwikkelen, produceren en onderhouden van machines voor de landbouwsector. Hierbij kun je denken aan onder andere de volgende producten: stortbakken, transportbanden, sorteerders, productreinigers en inspectieunits. Deze producten worden allemaal gebruikt voor het verwerken van knolvormige gewassen.

Het bedrijf waarvoor je aan de slag gaat is gevestigd in Noord West Friesland en goed te bereiken vanuit: Leeuwarden, Harlingen, Sneek en Bolsward.

Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring ontvang je een salaris van minimaal  2200 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Verder ontvang je reiskosten vergoeding woon-werkverkeer van 0,19 euro per kilometer. Ook is het mogelijk opleidingen of trainingen te volgen, hierbij kun je denken aan: tekening lezen, heftruck certificaat, lassen en constructie. Deze trainingen dragen bij aan jouw loopbaan en zijn kosteloos. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk en stuur je sollicitatie in via het digitale formulier.