Vacature metaalproductiemedewerker Friesland 29 december 2022

Ben jij iemand die echt goed kan aanpakken? Kun je niet goed stilzitten en wil je graag actief bezig zijn. Dan is de functie productiemedewerker metaal wat voor jou. Je kunt aan de slag bij een robuust bedrijf in de metaaltechniek. Een bedrijf dat staalconstructies maakt voor agrarische bedrijven en daarnaast ook trappenhuizen maakt, balustrades en hekwerken. Kortom een bedrijf met fysiek zwaar werk waarin je in teams verschillende klussen uitvoert. Je werkt zowel op de zaak als op locatie. Dat betekent dat je niet alleen binnen de vier muren van een bedrijf werkt maar ook dikwijls in de buitenlucht. Je hebt altijd afwisseling en staat nooit stil. Daarnaast wordt je ook nog sterker wat je werk is voor een groot deel jouw fitness. En het wordt nog betaald ook!

Welke ervaring heb je nodig?

Zou je graag aan de slag willen in deze metaalfunctie? Dat is goed mogelijk. Voor jou is altijd ruimte wanneer je flexibel bent ingesteld en in staat bent om ook fysiek zwaar werk te doen. Je kunt goed en verantwoord tillen en hebt bovendien geen hoogtevrees. Je kunt daarnaast ook goed sleutelen en hebt wat technisch inzicht want je moet soms samen met je collega’s technische tekeningen lezen voordat je de staalconstructie in elkaar gaat zetten. Je hebt een eigen auto om naar de verschillende werklocaties toe te rijden en krijgt daarvoor natuurlijk reiskostenvergoeding. Verder heb je een actieve houding, je bent niet afwachtend maar kunt het werk zien. Je bent teamgericht en vormt een positieve aanvulling op de werkvloer en werklocatie. Hoewel je van aanpakken weet ben je niet onvoorzichtig en hou je veiligheid wel hoog in acht. Een VCA certificaat is nodig of je moet bereid zijn om deze op kosten van het bedrijf op korte termijn te halen.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de staalconstructie en kan verschillende loodsen, staalconstructies en puiconstructies aanbieden aan haar klanten. Deze worden op de werkplaats gemaakt en daarna in teams op locatie gemonteerd. Je kunt als staalconstructiemedewerker zowel productie draaien op de werkplaats maar ook op diverse locaties. Veel werk wordt gedaan in de omgeving van Leeuwarden waar ook het bedrijf gevestigd is. Daarnaast worden ook werkzaamheden verricht in de overige dorpen en steden van Friesland. Werknemers die op montage gaan zullen meestal niet in de kost gaan maar komen elke dag weer gewoon thuis. Het bedrijf vind het belangrijk dat werknemers breed ingezet kunnen worden. Daarom kun je vaak ook aanvullende werkzaamheden doen zoals lassen, constructiebankwerken en machinebankwerken.

Arbeidsvoorwaarden

Een metaalproductiemedewerker die actief is in de staalconstructie kan een salaris verdienen rond de 2500 euro bruto per maand als je natuurlijk fulltime werkzaamheden uitvoert. Hoe breder je ingezet kunt worden hoe waardevoller je bent voor het bedrijf en dat ga je natuurlijk ook positief merken in je salaris. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd en hebt de mogelijkheid om vast in dienst te treden bij het bedrijf. Je kunt ook opleidingen volgen op het gebied van lastechniek en veiligheid zoals VCA of veilig hijsen. Daarnaast krijg je werkkleding en andere persoonlijke beschermingsmiddelen ter beschikking.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie in de staalconstructie? Dan kun je meteen reageren via de knop vacatures Technicum in de menubalk. Dan kun je direct je cv en sollicitatie insturen.