Vacature mechatronicamonteur in Friesland vanaf 22 december 2022

Heb je ervaring in de machinebouw en wil je zowel elektrotechnische als mechanische werkzaamheden uitvoeren? Dan is deze vacature zeker een overweging waard. Voor een toonaangevend bedrijf in de klimaatbeheersing van fabrieken zoeken we een mechatronicamonteur die redelijk zelfstandig aan de slag kan. Iemand die een opleiding in de mechatronica heeft gedaan en wat meer werkervaring moet opbouwen is ook geschikt. De vacature staat open op de werkplaats. Hier wordt met behulp van tekeningen een complete installatie opgebouwd. Deze wordt vervolgens in componenten uit elkaar gehaald voor transport. Servicemonteurs van het bedrijf plaatsen de machines op locatie van de klant. Als mechatronicamonteur kun je eerst aan de slag op de werkplaats. Op een gegeven moment ken je de machines helemaal en kun je ook mee op serviceklussen als je dat wilt.

Welke ervaring heb je nodig?

Een opleiding in de mechatronica op minimaal niveau 2 is gewenst. Daarnaast is een jaar of twee werkervaring in de mechatronica ook heel wenselijk voor deze functie. Je kunt technische tekeningen lezen en hebt een breed technisch inzicht. Daarnaast heb je een flexibele werkhouding en kun je snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Je bent een echte aanpakker die ook in teamverband aan de slag kan. Een rijbewijs is een pré maar niet noodzakelijk. Je bent leergierig en bereid om meerdere opleidingen en trainingen te volgen ten behoeve van het bedrijf en de werkzaamheden die je uitvoert.

Over het bedrijf

Deze organisatie is gericht op het optimaliseren van de luchtkwaliteit binnen andere organisaties. Hierbij kun je denken aan filter- en afzuigtechniek. Deze complete installaties worden door het bedrijf ontworpen en opgebouwd. Dit gebeurd met technische tekeningen die door tekenaars van het bedrijf zelf worden gemaakt. Het bedrijf heeft korte lijnen naar de werkvloer. Er werken ongeveer 40 werknemers bij het bedrijf en nog een aantal buitendienstmonteurs. Het bedrijf levert haar producten over de gehele wereld. Het bedrijf zelf is gevestigd in de buurt van Dokkum maar is ook goed te bereiken vanuit Drachten.

Arbeidsvoorwaarden

Een mechatronicamonteur die zelfstandig aan de slag kan verdient een salaris rond de 2800 euro bruto bij een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter het is. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd. Dit zal een jaarcontract zijn of een contract tot aan de bouwvak van 2023. Je kunt verder opleidingen en trainingen volgen op kosten van het bedrijf. Tot slot kun je ook een vergoeding krijgen voor je reiskosten die je maakt in dienst van het bedrijf.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie in de mechatronica. Dan kun je meteen reageren via de knop vacatures Technicum in de menubalk. Dan kun je direct je cv en sollicitatie insturen.