Vacature leerling carrosseriebouwer vanaf 27 oktober 2022

Heb jij interesse in motorvoertuigentechniek en vrachtwagens? Dan is de vacature (leerling) carrosseriebouwer wat voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf zijn wij op zoek naar iemand die graag wil sleutelen aan vrachtwagens en alle bijbehorende componenten. Hierbij kun je denken aan hydraulische kranen maar ook specifieke aanpassingen in de vorm van het aanbrengen van verlichting, veegarmen en andere constructiedelen. De vrachtwagens worden op basis van de wensen van klanten aangepast. Dit is veel maatwerk met oog voor kwaliteit. Ideaal werk voor iemand die graag aan de slag wil in een omgeving met veel uitdaging en ook kwaliteit wil leveren aan klanten. Natuurlijk doe je dit werk niet alleen. Je werkt samen met een team van gemotiveerde monteurs die gezamenlijk zorgen voor tevreden klanten.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt ervaring met het sleutelen aan voertuigen zoals auto’s, brommers of vrachtwagens. Sleutelen zit in je bloed en je wil heel graag van je hobby je werk maken. Je hebt een goede basiskennis en hebt deze bijvoorbeeld aangevuld met een mbo niveau 1 opleiding in de techniek of hoger. Doorleren vind je geen probleem maar dat doe je het liefste in de praktijk. Als dit je werkhouding is dan zit je in deze functie op de goede plek. Uiteraard krijg je van het bedrijf de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Een rijbewijs is niet nodig behalve als je in de toekomst als servicemonteur wil gaan werken. Dan zal je op termijn een rijbewijs moeten hebben om klanten te kunnen bezoeken.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is actief in de ontwikkeling en bouw van verschillende toepassingen in de carrosserie. Het gaat hierbij niet alleen om vrachtwagens maar ook om andere voertuigen zoals veegwagens, vuilniswagens, takelwagens en andere rijdende voertuigen zoals de karren en opleggers. Het bedrijf heeft ongeveer 40 man in dienst op de werkvloer en wil voortdurend uitbreiden door de toename in het aantal klanten. De afzetmarkt is breed en het bedrijf probeert haar personeel ook breed in te zetten zodat ze zoveel mogelijk verschillende werkzaamheden kunnen uitvoeren op de werkvloer.   

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt als carrosseriebouwer een salaris verdienen tussen de 2200 en 3000 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring je hebt hoe hoger je salaris zal worden. Je kunt tijdens je werk een opleiding of cursus volgen om nog beter te worden in specifieke werkzaamheden. Daarnaast zijn ook complete BBL opleidingstrajecten mogelijk. Hierdoor kun je jezelf opleiden tot servicemonteur in de carrosseriebouw. Of je nu met of zonder een BBL opleiding aan de slag gaat, je krijgt altijd een contract voor bepaalde tijd. Daarnaast is er de mogelijkheid om vast in dienst te komen. Verder krijg je als je reiskosten maakt daar een reiskostenvergoeding voor.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature in de carrosseriebouw? Klik dan snel op de knop vacatures in de menubalk. Dan kom je in een actueel vacatureoverzicht van Technicum.