Vacature lasser vanaf 27 oktober 2022

Heb je ervaring als MIG/MAG lasser en wil je graag een nieuwe stap maken in jouw loopbaan? Ga dan aan ze slag via ons bij een toonaangevend bedrijf in de transportmiddelen. De werkzaamheden bestaan uit het lezen van technische tekeningen en op basis daarvan constructies en frames samenstellen doormiddel van hechtlassen. Daarnaast ga je ook aflassen waardoor je in feite de complete constructie zelfstandig gaat bouwen. Een mooie uitdaging voor een ervaren MIG/MAG lasser maar ook een aankomende lasser kan hier aan de slag. Er is namelijk ook ruimte om het vak te leren. Heb je interesse in deze werkzaamheden lees dan snel verder hoe je kunt solliciteren.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt minimaal 1 of 2 jaar ervaring nodig als samensteller lasser in de staalconstructie of machinebouw. Lasdiploma’s of lascertificaten zijn niet noodzakelijk maar wel heel wenselijk als je jezelf verder wil ontwikkelen. Een mbo opleiding in de techniek op niveau 1 vormt een goede basis. Hierbij kun je denken aan de metaaltechniek, werktuigbouwkunde, motorvoertuigentechniek of mechatronica. Hoe meer technische werkzaamheden je in het verleden in de metaal hebt gedaan hoe breder je ingezet kunt worden. Een rijbewijs is niet noodzakelijk maar kan wel handig zijn als je geen goede verbinding hebt met het openbaar vervoer of de fiets.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt als samensteller lasser is een toonaangevend bedrijf in de ontwikkeling en productie van transportmiddelen. Het bedrijf heeft ongeveer 50 werknemers in dienst en is voortdurend aan het uitbreiden vanwege de groei in het klantenbestand. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Leeuwarden. Vanuit Dokkum, Hallum, Franeker en Sneek is het bedrijf goed te bereiken. Binnen het bedrijf zijn er mogelijkheden om jezelf in je werk verder te verbreden en te verdiepen zodat je allround inzetbaar wordt of een specialist op bijvoorbeeld lastechnisch gebied.  

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt als beginnend lasser starten met een salaris rond de 2200 euro bruto per maand. Naar mate je meer ervaring hebt opgebouwd en je ook goed technische tekeningen kunt lezen krijg je ook meer salaris. Zo kun je doorgroeien naar een salaris rond de 2500 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Verder kun je ook opleidingen en trainingen volgen waardoor je steeds beter wordt in je werk. Het bedrijf betaald deze opleidingen en trainingen voor je zodat je op kosten van de zaak kunt groeien. Uiteraard kun je met nog meer opleidingen ook meer verdienen. Tot slot worden ook je reiskosten vergoed tegen 0,19 euro per kilometer. Je ontvangt van het bedrijf een contract voor bepaalde tijd. Dit wordt na verloop van tijd omgezet in een vast dienstverband oftewel een contract voor onbepaalde tijd als beide partijen dat willen.

Solliciteren?

Heb je interesse in de vacature lasser? Klik dan snel op de knop vacatures in de menubalk. Dan kom je in een actueel vacatureoverzicht van Technicum.