Vacature constructiebankwerker lasser vanaf 17 januari 2022

Ben jij een ervaren samensteller lasser en zoek je een nieuwe baan in deze techniek? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Het bedrijf waar deze lasfunctie open staat is voornamelijk actief in de staalconstructie. Er worden metalen constructies opgebouwd van H-balken, U-profielen en andere profielen. Deze constructies zijn van staal en worden gelast doormiddel van het MIG/MAG lasproces. Er wordt gebruik gemaakt van aanzichttekeningen en constructietekeningen waarmee de lasser zelfstandig aan de slag gaat. Er is echter altijd een ervaren collega aanwezig die kan helpen als er vragen zijn.

Welke ervaring heb je nodig?

Een aantal jaren ervaring als lasser in de staalconstructie is gewenst. Daarnaast heb je een opleiding nodig in de metaaltechniek, werktuigbouwkunde of vergelijkbare technische sector op minimaal niveau 2. Het is belangrijk dat je aan de hand van technische tekeningen voldoende technisch inzicht hebt om de staalconstructie zelfstandig op te bouwen en af te lassen. Je zult ook regelmatig moeten afbramen, slijpen of de laskanten moeten voorbewerken. Flexibiliteit en een allround inzetbaarheid horen bij deze functie. Verder is een rijbewijs niet vereist tenzij je op locatie aan de slag wil in een functie als staalconstructiemonteur. Dat is een nevenfunctie die je eventueel ook tijdens projecten kunt uitvoeren bij dit bedrijf.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze lasfunctie open staat is een allround staalconstructiebedrijf. Het bedrijf maakt trappen, loodsen, balustrades, bruggen en andere staalconstructies. Deze worden binnen het bedrijf zelf geproduceerd en op locatie geassembleerd door monteurs. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Dokkum maar is ook goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Drachten en Leek. Binnen het bedrijf werken ongeveer 20 personen op de werkvloer.  Op locatie wordt in kleine teams gewerkt van monteurs onder leiding van een voorman monteur. Het bedrijf heeft een goede werksfeer met aandacht voor het personeel. Zo wordt iedereen ingezet in zijn of haar specialisatie.

Arbeidsvoorwaarden

Als ervaren staalconstructielasser verdien je een salaris rond de 2800 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Het salaris is afhankelijk van de mate van ervaring die iemand tijdens zijn of haar loopbaan heeft opgebouwd in de metaaltechniek. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd maar het bedrijf wil uiteindelijk haar personeel vast in dienst nemen. Je krijgt werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen vanuit het bedrijf. Daarnaast ontvang je ook reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer.

Solliciteren?

Heb je interesse in de functie lasser? Neem dan contact met ons op via de knop vacatures in de menubalk.