Vacature MIG/MAG lasser Noord Friesland vanaf 8 oktober 2021

Opzoek naar laswerk met zekerheid en uitdaging in de techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou. In de omgeving Noord-West Friesland zijn wij op zoek naar een MIG/MAG lasser die zowel kan hechten als af lassen aan de hand van een lastekening. De projecten die je maakt zijn divers waardoor je een flexibele instelling moet hebben. Je werkt aan je eigen constructie en hebt een eigen werktafel ter beschikking. De lasposties verschillen van onder de hand, hoeklassen, uit de zijn en stapelen. Dat zorgt er voor dat je goed je lasposities moet beheersen als je aan de slag gaat bij dit bedrijf. Nadat je jouw product hebt gelast wordt het door jouw collega’s verwerkt in het eindproduct op de montageafdeling.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een lasdiploma MIG/MAG niveau 3 of 4 en kunt zelfstandig in verschillende lasposities aan de slag.  Je bent in staat om een lastekening te lezen en kunt op basis hiervan doormiddel van hechtlassen een constructie opbouwen. Daarnaast kun je ook je eigen producten met MIG/MAG aflassen. Een rijbewijs is niet noodzakelijk maar wel handig als je uit de buurt van noordwest Friesland woont.

Over het bedrijf

Je gaat werken voor een bedrijf dat voorzetapparatuur en weegsystemen maakt voor diverse bedrijven. Het gaat om apparatuur dat wordt aangebracht op heftrucks. Hierbij kun je denken aan hydraulische systemen die er voor zorgen dat de pallets goed blijven liggen tijdens het transport. Het bedrijf is gevestigd in het noorden van Friesland en is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Franeker, Harlingen en Sneek.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie als MIG/MAG lasser in een interessant bedrijf. Je verdient een salaris rond de 2500 bruto per maand. Dit salaris is afhankelijk van je werkervaring en opleiding. Je krijgt binnen het bedrijf de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen zodat je nog beter wordt in je werk. Deze opleidingen en trainingen worden door het bedrijf betaald. Verder krijg je een reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk.