Vacature TIG lasser jachtbeslag Friesland vanaf 8 oktober 2021

Opzoek naar laswerk met zekerheid en uitdaging in de jachttechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou. In de gemeente Waadhoeke zijn wij op zoek naar een TIG lasser die zowel kan hechten als aflassen aan de hand van een tekening. Je gaat aan de slag in de RVS bewerking van diverse soorten jachtbeslag. De projecten die je maakt zijn dus divers waardoor je een flexibele instelling moet hebben. Denk hierbij aan relingen, kikkers en bolders en nog veel meer. Het gaat om zichtwerk, waarbij precisie dus gewenst is. Naast het samenstellen en lassen van RVS producten ga je ook op locatie de verschillende soorten jachtbeslag monteren. Zo heb je meteen het eindproduct in beeld. Een product waar je trots op mag zijn.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een lasdiploma TIG niveau 3 of 4 en kunt zelfstandig in verschillende lasposities aan de slag. Denk hier bijvoorbeeld aan het lassen rondom de stangen van een reling.  Je bent in staat om een tekening te lezen en kunt op basis hiervan en doormiddel van hechtlassen een constructie opbouwen. Een rijbewijs is niet noodzakelijk maar wel handig als je uit de omgeving van de Waadhoeke komt.  

Over het bedrijf

Je gaat werken voor een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van diverse soorten RVS jachtbeslag. Daarnaast kun je ook denken aan het produceren van trapwerken, beugels, hekwerken en rekken. Het bedrijf is gevestigd in het noorden van Friesland en is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Franeker, Harlingen en Sneek.

Wat bieden wij jou?

Een salaris van ongeveer 2500,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring & opleiding, als TIG lasser bij een gespecialiseerd bedrijf in RVS producten. Binnen het bedrijf is ruimschoots de mogelijkheid om door te groeien en je meer te specialiseren. Ben je nog niet heel ervaren dan kun je doorgroeien tot een volwaardige lasfunctie.. Daarnaast is er een reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk.