Vacature bedradingsmonteur vanaf 8 oktober 2021 in Friesland

Als bedradingsmonteur ben je verantwoordelijk voor het bedraden van kasten en panelen van machines en installaties. De werkzaamheden zijn divers en heel nauwkeurig. Omdat de machines verschillen is ook de besturing verschillend. De kasten en panelen die door het bedrijf worden gemaakt verschillen in inrichting, indeling en inhoud. Daarom is het belangrijk dat je veel ervaring hebt in het bedraden van deze onderdelen. Een goed en nauwkeurig gemaakte systeemkast is van groot belang voor het goed functioneren van de machine. Als bedradingsmonteur heb je daarom een belangrijke functie. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde nauwkeurige monteurs die zich hiervoor willen inzetten.

Wat heb je nodig?

Voor deze functie is het belangrijk dat je in bezit bent van een mbo opleiding niveau 3 in de elektrotechniek, elektronica of werktuigbouwkunde. Daarnaast is het belangrijk dat je goed in staat bent om elektrotechnische tekeningen te lezen en bedradingsschema’s. Het werk wordt zelfstandig gedaan waardoor het wel belangrijk is dat je minimaal 5 jaar ervaring hebt opgedaan in de bedrading van kasten en panelen. Het bedrijf is gevestigd in Emmeloord en is goed bereikbaar met de auto. Een rijbewijs en eigen auto is daarom wel handig

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is actief in de voedingsmiddelenindustrie. Er werken verschillende technici waaronder machinebouwers, mechatronicamonteurs, lassers en bedradingsmonteurs. Gezamenlijk worden unieke producten gemaakt voor klanten over de gehele wereld. Het bedrijf is gevestigd in Emmeloord en is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Drachten, Sneek, Bolsward en Steenwijk.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie in de bedradingstechniek en elektronica. Het salaris dat je bij dit bedrijf kunt verdienen ligt rond de 2500 bruto per maand. Je krijgt een salaris op basis van je werkervaring en opleidingsniveau. In eerste instantie werk je op basis van een tijdelijk contract. Dit contract wordt op termijn omgezet in een vast contract als het bedrijf voldoende projecten heeft. Je ontvangt een reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer woonwerk verkeer. Verder heb je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen zodat je nog beter wordt in je werk.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Dan kun je reageren via de knop vacatures in de menubalk.