Vacature onderhoudsmonteur machinebouw vanaf 6 oktober 2021

Ben jij op zoek naar een baan als onderhoudsmonteur? Wil je graag een afwisselende functie met storingsdiensten voor mechanische storingen en zou je willen sleutelen, maar ook lassen, draaien en frezen? Dan is deze functie interessant. Naast mechanische storingen oplossen wordt je ook ingezet in het oplossen van kleine elektrische storingen en ga je ook elektromotoren aansluiten. De werkzaamheden worden gedaan vanuit een team onderhoudsmonteurs. Het werk is divers e wordt onder andere in de ploegen gedaan. Voor het werken in ploegendiensten krijg je uiteraard een ploegentoeslag bovenop je salaris.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie heb je ongeveer 5 jaar ervaring nodig als mechanische monteur of onderhoudsmonteur. Het is belangrijk dat je zelfstandig aan de slag kunt met de meeste reparaties. Werkervaring in de voedingsmiddelenindustrie is een belangrijke pré. Verder is het belangrijk dat je bereid bent om in ploegen te werken. Omdat je daardoor niet altijd een goede verbinding hebt met het openbaar vervoer is het belangrijk dat je met eigen auto naar het werk kunt komen of dicht in de buurt van het bedrijf woont.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Franeker en Leeuwarden. Het is ook goed bereikbaar vanuit Sneek en Harlingen. In het bedrijf draait alles om het productieproces. Het personeel werkt met elkaar samen om dit proces draaiende te houden. Op de werkvloer werken productiekrachten, operators en leidinggevenden. Ook de onderhoudsmonteurs zijn op de werkvloer aanwezig als het productieproces door technische problemen minder goed loopt. Als onderhoudsmonteur vorm je de rots in de branding voor je collega’s.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren onderhoudsmonteur kan bij een fulltime dienstverband een salaris verdienen rond de 2700 bruto per maand. Hoe meer ervaring je hebt hoe hoger het salaris kan komen te liggen. Bij een tekort aan technische kennis kun je doormiddel van opleidingen en trainingen kosteloos je kennis vergroten. Je kunt doorgroeien naar een gespecialiseerdere functie in de technische dienst. Op termijn kun je ook onder andere BBL-ers, stagiaires en aankomende vakmensen. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid om een vast contract te ontvangen.

Solliciteren?

Zou je graag aan de slag willen als onderhoudsmonteur bij een mooi bedrijf in Friesland? Reageer dan even via de knop vacatures in de menubalk.