Vacature carrosseriebouwer Friesland vanaf 5 oktober 2021

Heb jij ervaring in de opbouw van vrachtwagens en carrosserieën en zou je hierin een nieuwe uitdaging willen? Dan is deze vacature een overweging waard. Voor een middelgrote carrosseriebouwer in Friesland zijn we op zoek naar iemand die aan de hand van tekeningen en instructies een gedeelte of een complete carrosserie kan opbouwen. Het gaat hierbij om de bouw van vrachtwagens, vuilniswagens, veegwagens en bijbehorende opleggers en aanhangers. De werkzaamheden zijn divers. Voor een groot deel is het mechanische montage maar ook elektromontage en hydrauliek kan aan de orde komen. Je werkt samen met andere carrosseriebouwers, lassers en samenstellers.

Welke ervaring heb je nodig?

Twee jaar of meer ervaring in de carrosseriebouw is wel vereist. Als je werkervaring in de motorvoertuigentechniek of bedrijfswagentechniek hebt is dat ook goed. Een opleiding in de metaaltechniek, elektrotechniek of werktuigbouwkunde is een belangrijk voordeel. Verder is een rijbewijs een pré. Technisch inzicht is noodzakelijk. Je moet in staat zijn om technische constructietekeningen te lezen en aan de hand daarvan een carrosserie op te bouwen. Verder is het gewenst dat je zowel in teams als zelfstandig kunt werken.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een allround carrosseriebouwer. Binnen het bedrijf doen werknemers allround werkzaamheden. Je voert verschillende werkzaamheden uit in teamverband. Het bedrijf hecht veel waarde aan een goede samenwerking tussen collega’s onderling en de bedrijfsleiding. Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Sneek, Bolsward en Harlingen.

Arbeidsvoorwaarden

Als allround carrosseriebouwer verdien je een salaris rond de 2600 euro bruto per maand als je fulltime werkt. Naar mate je meer ervaring hebt opgedaan in de carrosseriebouwer kun je ook een hoger salaris verdienen. Als je ook nog goed kunt tekening lezen en constructies kunt opbouwen als samensteller dan kun je breder worden ingezet. Daarom kun je dan een salaris verdienen rond de 2800 bruto per maand. Binnen het bedrijf krijg je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen waardoor je jezelf nog verder kunt ontwikkelen. Verder krijg je reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer. Je krijg eerst een contract voor bepaalde tijd maar het bedrijf wil uiteindelijk alle werknemers een vast contract bieden bij goed functioneren.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature dan kun je solliciteren via de knop vacatures in de menubalk.