Vacature bedradingsmonteur Emmeloord vanaf 25 mei 2021

Ben jij een ervaren bedradingsmonteur in kasten en panelen voor machines en installaties? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een opdrachtgever in de agrarische machinebouw zijn wij op zoek naar iemand die aan de hand van tekeningen zelf bedradingscomponenten kan uitzoeken en aanbrengen in machines. Je bent verantwoordelijk voor je eigen werk maar werkt wel in teams met andere collega’s aan verschillende projecten. Het werk is voor een project dat tot en met oktober 2021 duurt. Mocht je langer willen werken bij dit bedrijf dan is dat zeker bespreekbaar. Het bedrijf heeft namelijk meerdere projecten achterelkaar in de machinebouw en is flexibel ingesteld.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor de vacature bedradingsmonteur heb je 1 jaar of meer ervaring nodig in het bedraden van machines en installaties. Een mbo opleiding op niveau 2 in de mechatronica, elektrotechniek, elektronica of werktuigbouwkunde is een voldoende basis om in aanmerking te kunnen komen voor deze functie. Verder heb je ervaring nodig in het lezen van technische tekeningen en bedradingschema’s. Je moet zelfstandig aan de slag kunnen maar ook in staat zijn om in teams te werken. Gezamenlijk zorg je voor goedwerkende machines voor deze machinebouwer. Hou er rekening mee dat de machinebouwer is gevestigd in de omgeving van Emmeloord. Daar moet je zelfstandig met eigen vervoer kunnen komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Emmeloord en ontwikkelt, produceert en installeert machines en installaties voor agrarische bedrijven. Het bedrijf werkt voor een deel projectmatig. Dat betekent dat je gedurende bepaalde periodes in een jaar extra monteurs worden ingezet voor het bedraden van kasten, panelen en complete machines. Naast monteurs werken er ook lassers en constructiebankwerkers bij het bedrijf evenals mechanisch monteurs. Hoewel het bedrijf veelal projectmatig werkt zijn er ook mogelijkheden om een vast contract te krijgen.

Arbeidsvoorwaarden

Een monteur panelenbouw verdient tussen de 2200 en 2600 bruto per maand op basis van ervaring. Hierbij wordt uitgegaan van een fulltime dienstverband. Je krijgt binnen het bedrijf de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen. In eerste instantie is deze functie voor een projectperiode tot oktober 2021. Wanneer je voor kortere duur of juist voor langere duur beschikbaar bent kun je dat in je motivatie bij je sollicitatie benoemen. Je krijgt een reiskostenvergoeding conform het bedrijfsregelement op dit gebied.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk. Dan kom je in contract met een consultant die je verder kan helpen om deze baan binnen te halen.