Leerling carrosseriebouwer vacature vanaf 2 september 2022

Heb jij ervaring met autotechniek en ben je toe aan wat groters? Dan is de vacature carrosseriebouwer interessant voor jou. Voor een toonaangevende carrosseriebouwer in de buurt van Leeuwarden zijn we op zoek naar een aankomende carrosseriebouwer. Iemand die het vak nog moet leren maar wel technisch inzicht heeft. Het gaat om een compleet inwerktraject waarin de deelnemer leert een carrosserie op te bouwen. Hierbij komt metaalbewerking aan de orde maar ook hydrauliek en algehele montage aan vrachtwagens. Hierbij kun je ook denken aan het plaatsen van sensoren en verlichting rondom de vrachtwagens die worden gemonteerd. Je werkt samen met andere monteurs aan mooie carrosserieën die klantspecifiek worden gemaakt.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt een goede basiskennis nodig van de techniek. Deze ervaring kun je hebben opgedaan tijdens een (bij)baan maar wellicht ook tijdens een opleiding of hobbymatig in bijvoorbeeld een klushok. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter het is. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf tijdens je werk verder te ontwikkelen tot volwaardig monteur carrosseriebouw. Verder kun je ook opleidingen en trainingen volgens. Een leergierige houding is daarom van belang. Je hebt geen rijbewijs nodig maar in sommige gevallen is een rijdbewijs wel handig bijvoorbeeld als je wat meer uit de buurt woont van het bedrijf.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature open staat is actief in de carrosseriebouw en groeit steeds groter. Daarnaast is het bedrijf ook gericht op moderne ontwikkelingen zoals elektrisch rijden. Het bedrijf heeft verschillende werkplaatsen. Hierbij kun je denken aan een metaalwerkplaats  met lasserij. Verder heeft het bedrijf een afmontageafdeling, spuiterij en een serviceafdeling. De klant staat centraal. Het bedrijf geeft echter alle mogelijkheden aan personeel om zichzelf verder te ontwikkelen doormiddel van opleidingen en trainingen.

Het bedrijf is goed te bereiken vanuit Leeuwarden, Franeker, Sneek en Dokkum.

Arbeidsvoorwaarden

Een carrosseriebouwer heeft een prachtige veelzijdige baan in de techniek waarbij verschillende facetten aan de orde komen. Je kunt aan de slag op de werkplaats maar ook doorgroeien naar de serviceafdeling. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf steeds meer te specialiseren. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Verder krijg je de mogelijkheid om gratis opleidingen en trainingen te volgen voor je eigen ontwikkeling. Bovendien krijg je werkkleding en werkschoenen van het bedrijf. Als je met eigen vervoer gaat rijden krijg je bovendien ook nog reiskostenvergoeding. Het salaris ligt rond de 2500 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk. Dan kom je in contact met Technicum uitzendbureau die je verder hebt met de sollicitatieprocedure.