Vacature leerling BBL elektrotechniek vanaf 9 september 2021

BBL is werken en leren en kun je volgen in de elektrotechniek. Doormiddel van BBL elektrotechniek leer je alle facetten van de elektrotechniek in de praktijk. Dit leer je bij een erkend leerbedrijf. Ervaren collega’s helpen jou om wandcontactdozen, centraaldozen en schakelapperatuur te plaatsen. Daarnaast leer je ook draden trekken en speciale voorzieningen aan te brengen zoals zonnepanelen en meterkasten. Naar mate je meer ervaring krijgt leer je steeds meer zelfstandig taken in de praktijk uit te voeren. Zo wordt je van een assistent elektromonteur ontwikkelt tot een ervaren zelfstandige elektromonteur. In de elektrotechniek is volop werk niet alleen dit jaar maar ook in de toekomst. Een BBL traject in de elektrotechniek is daardoor een belangrijke stap voor je loopbaan. Je kunt jezelf steeds verder ontwikkelen. Daardoor kun je ook steeds meer geld verdienen.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor een BBL traject in de elektrotechniek heb je een MBO diploma op niveau 1 of hoger nodig. Werkervaring in de techniek is niet vereist maar een interesse in de techniek is wel noodzakelijk. Als je jezelf wat verdiept hebt in de elektrotechniek en een goede keuze hebt gemaakt voor dit technische vakgebied. Dat kun je goed aan de slag met het BBL traject. Een rijbewijs is een belangrijke pre anders ben je afhankelijk van openbaar vervoer of werk in de buurt van jouw woonplaats.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een erkend leerbedrijf in Leeuwarden. Het bedrijf heeft ruime ervaring met het opleiden en ontwikkelen van aankomende vakkrachten in de installatietechniek en elektrotechniek. Daardoor is het ook mogelijk om van andere vakgebieden kennis op te doen. Het bedrijf ontwikkelt in feite elke BBL-er tot ervaren vakkracht. Zo levert het bedrijf een bijdrage aan de toekomst van technisch personeel maar ook aan de toekomst in de techniek. Verder is het bedrijf gevestigd in Leeuwarden en voert het verschillende projecten uit in Leeuwarden, Sneek, Heerenveen, Drachten, Dokkum en alle dorpen en plaatsen in Friesland en buiten deze provincie.

Arbeidsvoorwaarden

Als BBL leerling leer je de basis van elektrotechniek aan in de praktijk en krijg je daarnaast een salaris conform de cao van het bedrijf. Je leert en verdient dus tegelijkertijd een salaris. Verder krijg je de mogelijkheid om tot niveau 4 door te leren. Dan heb je de mogelijkheid om zelfstandig aan de slag te gaan in de elektrotechniek. Bovendien is het mogelijk om tijdens het opleidingstraject aanvullende cursussen en trainingen te volgen op kosten van het bedrijf. Je krijgt ook nog een reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer woon-werkverkeer.

Solliciteren?

Heb je interesse in het hierboven genoemde BBL traject reageer dan via de knop BBL in de menubalk. Je kunt als je op zoek bent naar vacatures in de elektrotechniek ook op de knop vacatures klikken.