Monteur mechatronica vacature vanaf 2 september 2022

Met een opleiding mechatronica kun je bij veel bedrijven aan de slag. Ben je in bezit van deze opleiding op minimaal niveau 2 en wil je graag een afwisselende functie? Lees dan verder want dan zou deze vacature interessant voor je kunnen zijn. Voor een toonaangevend bedrijf in de bouw en installatie van machines zoeken we namelijk een mechatronicamonteur die graag in een team wil werken. De specifieke werkzaamheden worden aangeleerd binnen het bedrijf. Het draait hierbij om de ontwikkeling en productie van machines die worden gebruikt voor de optimaliseren van de luchtkwaliteit binnen bedrijven in de industrie. Het bedrijf zoekt iemand die leergierig is en een technisch inzicht heeft. De werkzaamheden zijn voor 70 procent mechanisch en voor ongeveer 30 procent elektrotechnisch.

Welke ervaring heb je nodig?

Een opleiding in de mechatronica op minimaal niveau 2 is vereist. Daarnaast is een goed algemeen technisch inzicht van belang voor het aanleren van nieuwe vaardigheden. Werkervaring is niet direct noodzakelijk omdat de specifieke werkzaamheden toch worden aangeleerd op de werkvloer. Wel is het belangrijk dat je een flexibele instelling hebt en bereid bent om een rijdbewijs te halen als je in de buitendienst wil werken.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature open staat is een bekende organisatie in de optimalisering van luchtkwaliteit binnen verschillende bedrijfspanden en sectoren. Het bedrijf heeft een brede klantenkring en streeft naar optimale klantentevredenheid. Daarvoor heeft het bedrijf verschillende kleine teams die projecten uitvoeren op de werkplaats en uiteindelijk ook op locatie. Het werk wordt op de werkplaats gemaakt en op locatie gemonteerd en ingeregeld. Daarbij wordt ook software geprogrammeerd en service verleend op basis van onderhoudscontracten. De monteurs binnen het bedrijf zijn zo allround mogelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Een mechatronicamonteur verdient een salaris van 2300 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Dit salaris wordt hoger naar mate de ervaring van de monteur groeit. Hoe meer ervaring hoe hoger het salaris. Tijdens de werkzaamheden ontwikkel je jezelf steeds verder en wordt je zelfstandiger. Na een paar maanden kun je ook mee draaien op serviceklussen. Verder kun je ook opleidingen en trainingen volgen. Deze worden uiteraard voor je betaald. Je krijgt werkkleding van het bedrijf beschikbaar. Daarnaast krijg je ook reiskostenvergoeding.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk. Dan kom je in contact met Technicum uitzendbureau die je verder hebt met de sollicitatieprocedure.