Vacature installatiemonteur Sneek vanaf 11 november 2021

Deze vacature is uitstekend geschikt voor verwarmingsmonteurs en specialisten in het vervangen en repareren van ketels. Ook het plaatsen van duurzame verwarming zoals warmtepompen komt in deze vacature aan de orde. Je werkt zelfstandig of samen met een collega. De werkzaamheden vinden plaats door heel Friesland en soms net buiten de provincie. Jouw werk is afwisselend en ook de projecten vinden in verschillende omgevingen plaats. Hierbij kun je denken aan renovatie, nieuwbouw, utiliteit en woningbouw.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature is ervaring als verwarmingsmonteur of installatiemonteur van belang. Een jaar of 5 ervaring als installateur is een goede basis. Verder is een opleiding op mbo niveau 2 in de installatietechniek, werktuigbouwkunde of elektrotechniek vereist. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je veel plezier hebt in het installatievak. We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken. Een rijbewijs is gewenst omdat het werk op verschillende locaties is. Het bedrijf hecht grote waarde aan veiligheid en VCA. Daarom kun je kosteloos een VCA certificaat behalen als jouw VCA certificaat is verlopen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature installatiemonteur open staat is een prettig familiebedrijf waar veel aandacht is voor de monteurs. Er is een goede sfeer waarbij iedereen bij de voornaam genoemd wordt en niemand een nummer is. Je bent vanaf de eerste dag meteen onderdeel van het team. Dat betekent ook dat je meteen meedraait op leuke en uitdagende projecten. Je krijgt volop de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Verder krijg je handgereedschap en werkkleding mee waardoor je veilig je werkzaamheden kunt uitvoeren. Het bedrijf is gevestigd in Sneek maar voert klussen uit door heel Friesland. De woonlocatie van kandidaten kan dus ook heel verschillend zijn. Installatiemonteurs uit Sneek, Heerenveen, Drachten, Leeuwarden en alle overige dorpen en steden in Friesland zijn welkom. Mocht je buiten Friesland wonen dan kun je ook solliciteren maar houdt dan wel rekening met een langere reistijd naar je werklocaties.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren installatiemonteur kan een salaris rond de 2700 bruto per maand verdienen bij een fulltime dienstverband. Als je over minder ervaring beschikt en niet zelfstandig aan de slag kunt zal het salaris iets lager liggen maar krijg je wel de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Je ontvangt ook een reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woon-werk verkeer. Daarnaast heb je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen op kosten van de zaak.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature reageer dan via de knop vacatures in de menubalk. Dan kun je een reactie insturen op deze vacature maar ook tevens het overige vacatureaanbod bekijken.