Vacature installatiemonteur / loodgieter Dokkum vanaf 9 september 2021

Deze vacature is bedoelt voor installatiemonteurs met een paar jaar ervaring die graag willen doorgroeien naar de functie van zelfstandig of leidinggevend installatiemonteur of loodgieter. Ben jij een monteur al een paar jaar meedraait in de installatietechniek dan is deze vacature geschikt voor jou. Binnen het bedrijf waar je aan de slag kunt krijg je alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van verwarmingstechniek maar ook op het gebied van hemelwaterafvoer, sanitair en duurzame techniek. Verder kun je ook op elektrotechnisch gebied de nodige kennis opdoen. Zo wordt je een allround installatiemonteur met een brede kennis over de techniek. Je werkt samen met collega’s maar doet ook zelfstandig klussen als je meer ervaring hebt opgedaan.

Welke ervaring heb je nodig?

Ongeveer 5 jaar ervaring in de installatietechniek is gewenst. Heb je minder ervaring dan kun je ook solliciteren en krijg je wat meer begeleiding op de werkvloer als dat nodig is. Verder is een opleiding in de installatietechniek of elektrotechniek op minimaal niveau 2 vereist. Een rijbewijs is noodzakelijk omdat je op verschillende projecten aan de slag gaat als installatiemonteur. Daarnaast werk je zowel zelfstandig als in teamverband in de renovatie, utiliteit, industrie en woningbouw.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature openstaat is een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek en elektrotechniek. Het bedrijf heeft verschillende projecten door heel noord Nederland. De meeste projecten worden uitgevoerd in Friesland en Groningen. Het bedrijf heeft een groot personeelsbestand met tientallen elektromonteurs, installatiemonteurs en servicespecialisten. Het bedrijf hecht grote waarde aan verduurzaming.

Arbeidsvoorwaarden

Als ervaren installatiemonteur kun je  een salaris verdienen rond de 2800 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Dit salaris is afhankelijk van je werkervaring en de mate waarin je allround inzetbaar bent. Je krijgt verder een reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer woon-werkverkeer. Daarnaast kun je op kosten van het bedrijf verschillende opleidingen cursussen en trainingen volgen om zo nog beter te worden in je vakgebied.

Solliciteren?

Heb je interesse in de hierboven genoemde functie reageer dan via de knop vacatures in de menubalk. Je kunt als je op zoek bent naar vacatures in de elektrotechniek ook op de knop vacatures klikken.