Vacature installatiemonteur Friesland vanaf 19 december 2022

Heb je ervaring in de installatietechniek en loopt je contract bijna af richting het einde van dit jaar? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek zoeken we iemand die direct aan de slag kan in de installatietechniek. Iemand die aan de slag kan in de verwarmingstechniek maar ook in de techniek die hoort bij sanitaire installaties. Kortom een allround functie die zowel nieuwbouw als renovatie plaatsvind. Een vacature met veel vrijheid en de mogelijkheid om zelf mee te denken over de klussen waar je wordt ingezet. De werkzaamheden vinden grotendeels plaats in Friesland en af en toe in Groningen. Je werkt als installatiemonteur niet in je eentje maar vaak gezamenlijk met andere installatiemonteurs en elektromonteurs. Als installatiemonteur maak je dus onderdeel uit van een team.

Welke ervaring heb je nodig?

Vijf jaar of meer werkervaring voor deze functie is vereist. Je moet in staat zijn om zelfstandig installaties in de verwarmingstechniek en sanitair aan te leggen. Een mbo opleiding in de installatietechniek op niveau 2 is minimaal vereist. Daarnaast is een VCA certificaat vereist. Mocht je nog geen VCA hebben dan kun je dat via de organisatie behalen. Je hebt een rijbewijs nodig omdat je op verschillende klussen gaat werken in de installatietechniek.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is gevestigd in Friesland en heeft klussen in verschillende steden in Friesland. Hierbij kun je denken aan Leeuwarden, Sneek, Heerenveen, Dokkum en Harlingen. Daarnaast worden ook klussen uitgevoerd in dorpen. De werkzaamheden die het bedrijf uitvoert zijn verschillend in omvang en complexiteit. Zo is er voor iedereen een mogelijkheid om op de juiste klus te worden ingezet. Het bedrijf heeft veel aandacht voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt aan de slag als installatiemonteur bij een toonaangevend installatiebedrijf. Jouw salaris zal rond de 2800 euro bruto per maand liggen op basis van een fulltime dienstverband. Dit salaris kan groeien als je ingezet kunt worden als leidinggevend installatiemonteur. Dan kun je ook zelfstandig een aantal assistent monteurs begeleiden. Je krijgt de mogelijkheid om VCA te herhalen en ook andere opleidingen en trainingen te volgen die je nodig hebt voor jouw functie. Daarnaast krijg je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Tot slot ontvang je ook persoonlijke beschermingsmiddelen en reiskostenvergoeding.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature dan kun je contact opnemen via de knop vacatures Technicum. Achter die knop zit het volledige vacatureaanbod van Technicum uitzendbureau.