Vacature allround installatiemonteur Friesland vanaf 6 december 2021

Ben je een ervaren installatiemonteur en zoek je een nieuwe uitdaging aan het einde van 2021 of begin van 2022 dan is deze vacature geschikt voor jou. We zijn op zoek naar echte allrounders op het gebied van installatietechniek. Monteurs die van afwisseling houden en graag klantenwerk doen maar ook open staan voor utiliteit, renovatie en af en toe nieuwbouw. Het werk wordt grotendeels zelfstandig gedaan maar je hebt natuurlijk altijd collega’s in de buurt die je kunt bellen of vragen. Je krijgt een auto van de zaak en natuurlijk ook professioneel gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen. Het werk is voor langere tijd en een vast contract hoort tot de mogelijkheden.

Welke ervaring heb je nodig

Je hebt een diploma in de installatietechniek op niveau 2 of hoger en hebt twee jaar of meer ervaring in de installatiebranche. Je bent flexibel ingesteld en kunt goed overweg met verschillende werkzaamheden. We zoeken met name iemand die interesse heeft in het complexere werk. Niet iemand die de hele dag in de woningbouw aan de slag wil. Het gaat in het werk met name om complexer werk dat niet routinematig wordt uitgevoerd. Een rijbewijs is belangrijk omdat de projecten op verschillende locaties worden gedaan.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een middelgroot installatiebedrijf dat in Friesland actief is. Het bedrijf is zeer gehecht aan een nauw klantcontact en een langdurige samenwerking met partners. Dat zorgt er ook voor dat er veel waarde wordt gehecht aan vaste contracten met monteurs. De mogelijkheid om een vast dienstverband te krijgen is daarom ook aanwezig. Het bedrijf geeft haar personeel goed materiaal, goed gereedschap en uitstekende persoonlijke beschermingsmiddelen mee om het werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren op elke projectlocatie die er is.

Wat bieden wij jou?

In deze functie ben je zelfstandig aan de slag. Daar hoort natuurlijk een goed salaris bij. Het salaris dat dit bedrijf hanteert ligt rond de 3000 euro bruto per maand voor een ervaren zelfstandige installatiemonteur. De hoogte van het daadwerkelijke salaris wordt bepaald op basis van de ervaring en de opleidingen die men heeft opgebouwd en gevolgd. Je krijgt een reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer. Zoals benoemd krijg je gereedschap in bruikleen en krijg je ook kleding en werkschoenen zodat je het werk altijd professioneel en veilig kunt uitvoeren.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan via de knop vacatures in de menubalk.