Vacature calculator werktuigbouwkunde omgeving Leeuwarden vanaf 5 augustus 2022

Heb je ervaring met computerprogramma’s waarin je cijfers kunt verwerken zoals Excel of ERP pakketten? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de ontwikkeling en bouw van grote kassen zijn we op zoek naar iemand die nauwkeurig kan werken en ervaring heeft met het verwerken van gegevens. De werkzaamheden bestaan uit het lezen van technische tekeningen. Op basis daarvan worden de hoeveelheden materialen bepaald. Deze materialen worden vervolgens in een programma ingevoerd waarmee wordt berekend wat de kostprijs is. Zo kun je met dit programma nauwkeurig bepalen wat de kosten zijn voor de bouw van grote kassen. Deze gegevens worden doorgegeven aan de verkoopafdeling zodat deze verwerkt kunnen worden in offertes richting de klant. De door jou berekende gegevens zijn daarom van groot belang voor het gehele proces.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie heb je werkervaring op administratief gebied nodig. Je moet goed met computerprogramma’s om kunnen gaan. Daarnaast is het wel van belang dat je een beetje technisch inzicht hebt. Als je technische tekeningen kunt lezen is dat helemaal mooi meegenomen. Heb je deze ervaring nog niet dan kun je deze opdoen tijdens de functie. De werkzaamheden vinden op mbo niveau plaats. Een mbo opleiding op administratief gebied of op het gebied van middenkaderengineering is gewenst. Daarnaast is uiteraard een nauwgezette werkhouding van belang. Een rijbewijs is niet nodig maar kan wel handig zijn als je uit de buurt van Leeuwarden woont.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een organisatie die gespecialiseerd is het ontwerpen en ontwikkelen van grote kassen over de hele wereld. De werkzaamheden zijn maatwerk waardoor ieder product uniek is. In het noorden van Friesland is een engineeringsafdeling van het bedrijf gevestigd terwijl de productie elders is geplaatst. Verder heb je binnen het bedrijf verschillende functies, ook op kantoor. De functie calculator vind plaats op de kantoorafdeling binnen het bedrijf in het noorden van Friesland. Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Hallum, Leeuwarden, Drachten, Leek en Groningen.

Arbeidsvoorwaarden

In deze functie kun je een salaris verdienen rond de 2200 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring je hebt hoe meer je uiteindelijk kunt verdienen. Binnen het bedrijf wordt je intern opgeleid in de functie. Verder kun je binnen het bedrijf ook aanvullende opleidingen trainingen volgen zodat je nog beter wordt in je werk. Als je een eigen auto gebruikt kun je reiskosten schrijven tegen 0,19 euro per kilometer woon-werk verkeer. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met een vast contract in het verschiet als je dat natuurlijk wil.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie dan kun je contact opnemen via de knop vacatures Technicum in de menubalk.