Vacature monteur machinebouw omgeving Leeuwarden vanaf juli 2022

Heb je ervaring in de machinebouw en ben je op zoek naar een leuk bedrijf waarin je alle vrijheid krijgt om je tijd in te delen en speciale machines te bouwen? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Binnen het bedrijf worden verschillende projecten gedraaid en worden diverse machines gebouwd. Veel machines zijn uniek en dat zorgt voor dat er veel afwisseling is. Het werk is dus niet productiematig maar veel complexer. Daardoor ga je regelmatig aan de hand van technische tekeningen en technisch inzicht oplossingen bedenken voor technische vraagstukken. Geen wonder dat we voor deze functie op zoek zijn naar een ervaren machinebouwer die net een stapje extra kan doen op de werkvloer. De werkzaamheden worden in teamverband gedaan maar ook vaak individueel. Ook op dit gebied heb je dus afwisseling.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de machinebouw is uiteraard belangrijk. Binnen het bedrijf wordt waarde gehecht aan diploma’s maar die zijn niet altijd doorslaggevend. Het is juist belangrijk dat je een goed technisch inzicht hebt en veel ervaring hebt in het monteren en demonteren van machines. Deze ervaring komt namelijk van pas bij de diverse projecten die worden uitgevoerd. Het gaat hierbij overigens met name om mechanische montage. Je moet goed in staat zijn om technische tekeningen te lezen. Daarnaast is het belangrijk dat je kunt samenwerken met andere collega’s omdat bepaalde machines heel groot zijn waardoor meerdere personen er tegelijkertijd aan kunnen werken.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een machinebouwer die complete machines maakt maar ook halffabricaten voor andere machinebouwers. Het bedrijf maakt met name productiemachines voor de verpakkingsindustrie maar ook machines voor de voedingsmiddelen industrie. Dat maakt dat het bedrijf diverse projecten heeft. Het bedrijf maakt ook met regelmaat nieuwe concepten en prototypes. Hiervoor worden door het bedrijf ook tekeningen ontwikkeld en ontworpen. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Leeuwarden en is goed bereikbaar vanuit Drachten, Leek en Hallum. Binnen het bedrijf werken naast machinebouwers ook lassers, plaatwerkers en constructiewerkers.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren machinebouwer verdient een salaris rond de 2800 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je kunt bij het bedrijf ook verschillende opleidingen en trainingen volgen. Hierbij kun je denken aan een heftruck certificaat, VCA of veilig werken met een bovenloopkraan. Dat zorgt er voor dat je jezelf kunt ontwikkelen. Verder kun je binnen het bedrijf ook doorgroeien en steeds meer zelfstandigheid krijgen. Je ontvangt reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer woon-werkverkeer. Bovendien krijg je een contract voor bepaalde tijd en je hebt uitzicht op een vast contract. Als je liever op basis van een vast contract werkt dan is dat ook mogelijk. Vraag Technicum om de mogelijkheden.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature dan kun je direct solliciteren via de knop vacatures Technicum in de menubalk.