Vacature voor allround installateur Friesland vanaf 19 maart 2021

Ben jij een ervaren allround installatiemonteur en ben je toe aan meer afwisseling en uitdaging dan is dit een interessante vacature voor jou. Voor een klein installatiebedrijf zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig aan de slag kan en graag vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om zelf klussen uit te voeren bij verschillende klanten. Je komt op verschillende locaties van renovatie tot nieuwbouw waar je zowel elektrotechnische installaties als W-installaties aanlegt. Ook verschillen de projecten van woningbouw tot utiliteit en industrie. De diversiteit in werkzaamheden zorgt er voor dat geen dag hetzelfde is. Dat maakt deze functie zo aantrekkelijk.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature is het belangrijk dat je allround inzetbaar bent. Je hebt dus minimaal 5 jaar werkervaring in de elektrotechniek en installatietechniek. Het lezen van technische tekeningen is geen probleem maar je kunt ook aan de slag met mondelinge instructies. Het oplossen van technische problemen en het zoeken van lekkage en storingen vind je leuk en geeft je voldoening. Omdat je op verschillende locaties werkt is het belangrijk dat je een rijbewijs hebt en in eerste instantie een eigen auto ter beschikking hebt. Een opleiding op mbo niveau 3 in de installatietechniek of elektrotechniek is vereist maar als je veel werkervaring hebt kan dat een tekort aan opleiding compenseren. Voor vragen hierover kun je altijd met ons contact opnemen.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een kleine installateur in Friesland. Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Drachten, Sneek en Heerenveen. Binnen het bedrijf heerst een informele werksfeer en werken de monteurs goed met elkaar samen.

Arbeidsvoorwaarden

Je ontvangt een salaris rond de 2600 euro als ervaren allround monteur bij een fulltime dienstverband. Daarnaast krijg je volledige reiskostenvergoeding van 0,19 per kilometer woon-werkverkeer. Verder worden alle veiligheidscertificaten die je nodig hebt voor je betaald. Bovendien krijg je handgereedschap ter beschikking en krijg je werkkleding van het bedrijf. Je ontvangt een contract voor bepaalde tijd maar kunt ook vast in dienst komen met een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact men ons op via de knop vacatures in de menubalk. Toch liever een BBL traject? Klik dan op de knop BBL die je ook in de menubalk aantreft.