Duurzaamheid belangrijk? Help ons technisch personeel werven! Wordt technisch intercedent in 2021

Vind je het belangrijk dat in Nederland zoveel mogelijk woningen duurzaam verwarmd worden en voorzien worden van zonnepanelen en andere duurzame installaties? Wil je echt wat betekenen voor de verduurzaming van woningen dan is dit je kans! Het grootste probleem in de energietransitie is namelijk niet geld of de techniek maar personeel! Daarom is Technicum op zoek naar een collega die zich wil inzetten om kandidaten te werven voor technische vacatures in de installatietechniek en elektrotechniek. Juist deze vakgebieden zijn van groot belang voor het laten slagen van de energietransitie van Nederland.

Creativiteit

Het tekort aan installatiemonteur en elektromonteurs is zo groot dat er gezocht moet worden naar creatieve wervingsmethoden via sociale media, jobboards maar ook doormiddel van persoonlijk contact op anderhalve meter afstand natuurlijk. Natuurlijk doet Technicum meer dan alleen werven van technisch personeel. Technicum is ook actief in het opleiden van nieuwe vakkrachten. Doormiddel van BBL en verschillende technische opleidingen en trainingen worden mensen die interesse hebben in de techniek opgeleid tot volwaardige vakkrachten. Ook hier kun je als je wilt een bijdrage in leveren. Op die manier wordt het tekort aan technisch personeel ook voor de toekomst een beetje opgelost.

Interesse?

Heb je interesse in een vacature als intercedent bij Technicum reageer dan via de knop vacatures in de menubalk of stuur een reactie in via het contactformulier. De vacatures voor technisch intercedent staan door heel Nederland open. Dat komt omdat er door heel Nederland een tekort is aan technisch personeel. Technicum heeft in vrijwel elke provincie in Nederland een vestiging. Daardoor kun je bijna altijd bij jou in de buurt aan de slag.