Werken als intercedent bij een technisch uitzendbureau vanaf februari 2021? Dat kan!

Technicum uitzendbureau zoekt collega’s op verschillende vestigingen door heel Nederland. Een ideale kans om nu aan de slag te gaan als intercedent in de techniek. Tijdens de coronacrisis hebben verschillende sectoren in Nederland het lastig gehad. Ook de techniek is een sector die een behoorlijk moeilijke periode heeft doorgemaakt. Gelukkig hebben de meeste bedrijven de lastige tijd slagvaardig overleefd. In 2021 zijn bedrijven bezig met iets wat je de wederopbouw zou kunnen noemen. Er staan meer vacatures open in de techniek. Een groot deel van de technische vacatures wordt uitgezet bij technische uitzendbureaus want het vinden van geschikt personeel voor de techniek is niet eenvoudig. Maar Technicum heeft een groot netwerk in de techniek

Sluit je aan bij het netwerk in de techniek

Gelukkig is Technicum een ervaren organisatie met een groot klantenbestand en daarnaast ook een groot bestand aan medewerkers. Het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature is echter nog een grote uitdaging. Het gaat hierbij om de juiste ‘match’ maken. Natuurlijk is dat populair taalgebruik en daar is Technicum uitzendbureau niet zo van. Technicum is een technisch uitzendbureau en weet daardoor dat vakmanschap niet in populaire woorden zit maar in de vakman of vakvrouw. Intercedenten van Technicum zijn gespecialiseerd in het herkennen en erkennen van technische kennis van sollicitanten die op zoek zijn naar werk. Ook kandidaten die nog geen ervaring hebben in de techniek kunnen door de intercedenten van Technicum geholpen worden doormiddel van opleidingen en trainingen. Zo kunnen vacatures in de toekomst ingevuld worden met BBL medewerkers die werken en leren.

Solliciteer op deze uitdagende functie

Als intercedent van Technicum ben je dus op verschillende manieren actief in de technische arbeidsbemiddeling. Je bent op zoek naar geschikte kandidaten maar ook op zoek naar nieuwe klanten in de techniek. Daarnaast ondersteun je ook werkzoekenden met opleidingen en trainingen zodat ze een (nog grotere) bijdrage kunnen leveren in technisch werk. Heb je interesse in een rol als intercedent bij Technicum klik dan op de knop vacatures Technicum in de menubalk voor een overzicht aan vacatures. Technicum noemt haar intercedenten overigens technische consultants. Daarom tref je in het vacatureoverzicht ook de functienaam consultant aan.