Wordt intercedent bij een technisch uitzendbureau in 2021

Technicum is op zoek naar intercedenten die een bijdrage willen leveren aan het invullen van vacatures op de technische arbeidsmarkt. Het werk van een intercedent in de techniek is dynamisch. Je werkt in verschillende technische sectoren waaronder de werktuigbouwkunde, installatietechniek, elektrotechniek en bouw. Er worden door Technicum kandidaten gezocht door heel Nederland. Heb je interesse reageer dan snel via de knop: vacatures Technicum in de menubalk.

Waarom de techniek?

De techniek is een turbulente omgeving waarin veel werk is. Nederland kan niet zonder de techniek en heeft veel technische bedrijven die toonaangevend zijn in de gehele wereld. De techniek draait niet alleen om machines en innovatie maar ook om de mens. Zonder goed personeel kan men geen nieuwe machines, installaties en constructies ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden. Daarom is het van groot belang dat er goed personeel wordt gevonden en opgeleid. Dit doet Technicum voor bedrijven door heel Nederland.

De techniek is altijd in beweging en Technicum uitzendbureau ook. Het arbeidsbemiddelingsbureau is niet alleen actief als uitzendbureau maar ook als detacheerder en opleider. Dat maakt Technicum dynamisch en uitdagend voor technisch personeel maar ook voor intercedenten.

Solliciteren of meer weten?

Neem contact op via de knop vacatures Technicum in de menubalk of mail je sollicitatie naar een Technicumvestiging bij jou in de buurt.