Technicum zoekt elektromonteurs eind 2021

Ben jij een ervaren elektromonteur en ben je op zoek naar een andere baan? Of heb je net je opleiding elektrotechniek op school afgerond en weet je nog niet bij welk bedrijf je aan de slag wil? Dan heeft Technicum uitzendbureau voor jou meerdere mogelijkheden om aan het werk te komen. Door het grote netwerk van Technicum heeft deze organisatie een breed overzicht aan vacatures. Technicum heeft vacatures voor ervaren elektromonteurs maar ook voor aankomende elektromonteurs.

Er zijn echter grote verschillen in elektrotechnische werkzaamheden. Veel elektromonteurs beginnen op projecten in de woningbouw en nieuwbouw. Na verloop van een aantal jaren zijn de meeste elektromonteurs toe aan meer uitdaging. Dan zijn elektrotechnische werkzaamheden in de machinebouw, industrie en utiliteit veel interessanter. Technicum weet dat er veel mogelijkheden zijn binnen de elektrotechniek. Daarom heeft deze organisatie ook ervaring in loopbaanbegeleiding in de techniek. Je kunt bij Technicum beginnen als assistent elektromonteur bijvoorbeeld in een BBL traject.

Na het afronden van een BBL traject of de fase waarin je als assistent monteur werkt kun je doorgroeien naar een zelfstandige functie als elektromonteur. Daarvoor heeft Technicum verschillende opties door heel Nederland. Of je nu graag in de nieuwbouw wilt werken of juist liever in de service of renovatie. Technicum heeft altijd een passende functie voor jou. Ben je benieuwd wat Technicum jou kan bieden? Klik op de knop vacatures in de menubalk. Dan kun je meer te weten komen over Technicum en de vacatures die deze organisatie heeft open staan in heel Nederland.