Technicum zoekt elektromonteurs vanaf 7 juni 2021

De vraag naar elektromonteurs blijft toenemen. Dat merkt ook Technicum uitzendbureau. Deze uitzendorganisatie is al tientallen jaren actief op de technische arbeidsmarkt. Vooral op het gebied van elektrotechniek, installatietechniek en de metaaltechniek is deze organisatie erg actief. Technicum zoekt voor verschillende opdrachtgevers elektromonteurs en installatiemonteurs. Deze profielen zijn echter moeilijk te vinden medio 2021.

BBL elektrotechniek en installatietechniek

Technicum heeft hier echter al op geanticipeerd door de afgelopen jaren verschillende BBL-ers op te leiden in de techniek. Het aantal kandidaten dat opgeleid is in de elektrotechniek en installatietechniek is echter onvoldoende om aan de vraag in de arbeidsmarkt te voldoen. De komende jaren lopen de tekorten aan installatiemonteurs en elektromonteurs verder op. Dat betekend dat er nog veel meer monteurs moeten instromen om de werkdruk in de installatiebranche op te vangen.

BBL of vacatures

Technicum zet zich in voor de technische arbeidsmarkt en helpt werkzoekenden aan een baan in de techniek. Dat is niet eenvoudig maar wel heel uitdagend. Technicum staat midden in de techniek en is aanwezig in bijna elke provincie van Nederland. Ben je benieuwd naar een baan als elektromonteur of installatiemonteur bij jou in de buurt? Klik eens op de knop ‘vacatures’ in de menubalk, dan zie je een overzicht aan vacatures die Technicum bij jou in de buurt heeft open staan. Toch liever eerst een opleiding volgen in de vorm van een technische BBL opleiding? Klik dan op de knop ‘BBL’ in de menubalk.