Technicum uitzendbureau zoekt extra elektromonteurs voor vacatures vanaf 5 mei 2021

Er zijn veel vacatures voor elektromonteurs op de arbeidsmarkt. Technicum uitzendbureau heeft een groot aantal van deze vacatures binnen gekregen van haar opdrachtgevers. Dat is een groot voordeel voor mensen die een baan zoeken in de elektrotechniek. Technicum kan namelijk alle verschillende vacatures in de elektrotechniek naast elkaar neerleggen. Op die manier kunnen elektromonteurs en toekomstig elektromonteurs echt wat kiezen.

Volop keuze

En er is wat te kiezen. Er zijn namelijk grote verschillen binnen de vacatures in de elektrotechniek. Deze verschillen hebben onder andere te maken met de werkomgeving. Zo zijn er functies binnen de woningbouw, utiliteit, industrie en machinebouw voor elektromonteurs. Daarnaast zijn er ook vacatures voor elektromonteurs in verschillende disciplines. Zo kunnen elektromonteurs zich richten op het plaatsen van bedrading of het aanbrengen van meterkasten. Maar ook beveiligingsinstallaties, domotica en duurzame installaties zoals het plaatsen van zonnepanelen behoort tot de disciplines van elektromonteurs.

Solliciteren op vacatures in de elektrotechniek

In de verregaande specialisatie in de techniek zijn er voor elke discipline specifieke vacatures voor elektromonteurs. Zo zijn er vacatures voor elektromonteurs zonnepanelen, monteurs beveiligingsinstallaties enzovoort. Wil je precies weten welke vacatures Technicum precies heeft klink dan op de knop vacatures in de menubalk en je ziet meteen een overzicht aan actuele vacatures in de elektrotechniek bij jou in de buurt.