BBL-ers installatietechniek en elektrotechniek gevraagd na bouwvak 2020

Na de bouwvak starten veel bedrijven weer op in de techniek. Vroeger was de bouwvak een hele rustige periode maar de afgelopen jaren hebben de meeste bedrijven tijdens de bouwvak gewoon doorgewerkt. In 2020 is dat in iets mindere mater gebeurd. Dit jaar is er namelijk sprake van unieke omstandigheden die zijn ontstaan door de coronacrisis. Door deze crisis is de toestroom van werk voor veel bedrijven iets beperkter geworden. Er zijn minder projecten die worden uitgevoerd waardoor werkzaamheden over een langer tijdsvlak worden uitgesmeerd. Om die reden worden er tijdens de bouwvak geen kandidaten voor BBL trajecten aangenomen bij bedrijven.

Na de bouwvak beginnen met BBL

Na de bouwvak echter worden de meeste projecten opgestart of doorgezet. Dan gaan ook de meeste BBL trajecten ook weer van start. Technicum is een intermediair op de technische arbeidsmarkt die flexibele technische krachten bemiddelt bij verschillende bedrijven in de techniek. Met name in de installatietechniek en elektrotechniek is Technicum sterk vertegenwoordigd op de arbeidsmarkt. De uitzendorganisatie heeft een paar honderd installatiemonteurs en elektromonteurs in dienst die werkzaam zijn bij bedrijven door heel Nederland.

Inschrijven voor BBL installatietechniek of elektrotechniek

Daarnaast heeft Technicum ook tientallen technische BBL-ers in dienst. Een groot aantal daarvan volgt een BBL-opleiding in de installatietechniek of elektrotechniek. Voor aankomende installatiemonteurs en elektromonteurs heeft Technicum zelfs een specifiek opleidingssysteem ontwikkelt: het BBL carrousel. Daarvoor worden ook na de bouwvak weer nieuwe kandidaten geworven. Wil je meer weten over Technicum en de mogelijkheden die er zijn om bij deze organisatie BBL te volgen klik dan op de knop BBL in de menubalk.