Technicum zoekt vakantiewerkers en tijdelijk personeel voor bouwvak in 2020

Het technische uitzendbureau Technicum zoekt de komende tijd extra technisch personeel voor bedrijven door heel Nederland. Ook in de bouwvakperiode heeft Technicum uitzendbureau extra personeel nodig. Het gaat hierbij om montagekrachten, assemblagemedewerkers, lassers en constructiebankwerkers. Omdat veel bouwprojecten tijdens de bouwvak doorgaan zijn er ook bouwvakkers nodig en installatiepersoneel.

De arbeidsmarkt trekt aan

Technicum heeft de coronacrisis wel gemerkt op de technische arbeidsmarkt maar heeft in korte tijd de weg weer naar boven gevonden. Er wordt veel personeel gevraagd in de techniek en Technicum is al tientallen jaren een grote speler op de technische arbeidsmarkt. Daarom kan Technicum voor veel bedrijven een oplossing bieden. Technicum is natuurlijk afhankelijk van het aanbod op de arbeidsmarkt.

Werk via Technicum

Dat aanbod wordt bepaald door de hoeveelheid beschikbaar personeel. Daarom doet Technicum aan technische  werkzoekenden een oproep om zich zoveel mogelijk in te schrijven. Technicum heeft een vacatureaanbod dat online zichtbaar is via de knop Vacatures Technicum in de menubalk. Als je op die knop klikt zie je een overzicht van alle technische vacatures bij jou in de buurt.