Technicum zoekt technisch personeel in januari 2020

Uitzendbureau Technicum zoekt technisch personeel voor verschillende opdrachtgevers. Ondanks de invoering van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) blijft de vraag naar technisch personeel aanwezig in de techniek. Bedrijven zijn wel kritischer geworden in de beoordeling van profielen. De functie-eisen zijn aangescherpt en bedrijven willen vooral ervaren vakkrachten inzetten. De vraag naar onervaren vakkrachten neemt af. Ook de vraag naar zij-instromers vanuit flexconstructies daalt. Dat heeft te maken met de prijsstijging die voortvloeit uit de WAB. Vanuit de Wet Arbeidsmarkt in Balans wordt de WW-premie voor flexkrachten namelijk hoger.

Technicum heeft aan haar opdrachtgevers de nieuwe voorwaarden voor de arbeidsbemiddeling bekend gemaakt en is al ruim een maand WAB proof. Dat betekent dat Technicum als onderdeel van USG people goed in staat is om personeel te leveren onder de nieuwe wetgeving. Technicum heeft verschillende vacatures open gezet voor personeel in de techniek. Het VCU gecertificeerde uitzendbureau zoekt personeel in de bouw, elektrotechniek en installatietechniek. Ook zoekt Technicum werknemers in de metaaltechniek en werktuigbouwkunde.

Wil je ook aan de slag in de techniek? Neem dan contact met Technicum. Dat kan via de knop ‘Vacatures Technicum’ in de menubalk.