Technicum zoekt technisch personeel voor vacatures in juni 2020

Het Technische uitzendbureau Technicum heeft ook tijdens de coronacrisis veel vacatures van haar opdrachtgevers ontvangen. Het gaat hierbij om vacatures voor onderhoudsmonteurs, lassers en installatiemonteurs en elektromonteurs. De arbeidsmarkt in de techniek is volop in beweging. Er zijn bedrijven die afscheid nemen van technische flexkrachten maar er zijn ook bedrijven die juist nieuwe flexkrachten in de techniek aannemen.

Technicum is goed op de hoogte van deze ontwikkelingen. Bij dit uitzendbureau komt een groot deel van de vacatures van de technische arbeidsmarkt binnen. Zoek je technisch personeel dan kun je bij Technicum terecht maar zoek je werk in de techniek dan is Technicum ook het adres voor je sollicitatie en vragen. Technicum is landelijk actief en heeft over heel Nederland verspreid vestigingen. Dat zorgt er voor dat er voor bijna alle werkzoekenden wel een Technicum vestiging in de buurt is met een lokaal vacatureaanbod.

Daarnaast is Technicum ook het adres voor mensen die aan de slag willen in de techniek doormiddel van een opleiding. BBL is daarvoor het meest effectieve middel. BBL wordt ook wel werken en leren genoemd. Technicum heeft veel BBL trajecten open staan in de techniek. Zoek je een BBL traject neem dan contact met Technicum op door de knop: BBL Technicum te drukken. Zoek je een vacature in de techniek dan kun je op de knop vacatures Technicum klikken die ook in de menubalk staat.