Technicum zoekt aanpakkers tijdens en na de bouwvak van 2020

Het technische uitzendbureau Technicum zoekt aanpakkers tijdens en na de bouwvak van 2020. In de techniek is er nog volop werk in 2020. Na een dip tijdens de coronacrisis in het begin van het tweede kwartaal van dit jaar blijkt nu de werkgelegenheid weer toe te nemen in verschillende technische bedrijven. De productie van veel bedrijven is tijdens de coronacrisis teruggeschroefd maar dat betekent niet dat er geen werk was. Er is met name veel werk voor ervaren technisch personeel maar ook voor instromers ontstaat steeds meer werk.

Voor instromers of technisch productiepersoneel is het wel van belang dat men flexibel is. De pieken in de productie zijn vaak kortstondig en dat kan betekenen dat men maar korte periode kan worden ingezet. Toch is er vaak ook wel een mogelijkheid op verlenging. Voor veel bedrijven is de huidige periode onzeker. Dat betekent dat de productie wel onderhevig is aan veranderingen. Er kunnen pieken zijn maar ook dalen. Door de coronacrisis in eigen land maar ook in het buitenland kunnen de pieken worden veroorzaakt maar ook de afname in de productie. Een bedrijf speelt hier vaak op in met de inzet van flexibel personeel. Deze flexkrachten worden ingeleend via uitzendorganisaties.

Technicum uitzendbureau is een voorbeeld van een uitzendorganisatie die een groot netwerk heeft op de technische arbeidsmarkt. Dat zorgt er voor dat deze uitzendorganisatie nauw contact heeft met bedrijven. Daardoor wordt Technicum vaak als een van de eerste uitzendbureaus ingeschakeld als er weer nieuwe vacatures ontstaan en er weer flexibel personeel nodig is. Uitzendkrachten die zich ingeschreven hebben bij Technicum hebben door de invloed van Technicum een grote kans op werk. Wil je ook aan de slag bij Technicum? Klik op de knop vacatures Technicum om een volledig overzicht te zien van de vacatures van deze organisatie.